atlēts @ 28.05.2021 12:48Man uzskats ir tāds, ja cilvēks grib vakcinēties, viņš vakcinējas un jūtas labāk, bet ja otrs cilvēks negrib, tad kāpēc viņam tiek uzspiests? Redz tur rakstīts, ka vajag nodrošināt, lai pasākumos vai sporta klubos nepiedalītos cilvēki bez vakcinācijas vai, kuri nav pārslimojuši. Vēsture atkārtojas identiski kā WW2, kad apspieda ebrejus, bet šobrīd, kuri nav vakcinējušies, tad viņi nav pilnvērtīgi sabiedrības locekļi. :D
Bet ko šādās situācijās lai dara?! Cilvēkiem reāli vajag darbu, un kāds kas nebūs vakcinējies savā darba vietā kur tas prasīts, reāli var tikt atlaists no darba. Kur kaut kas tāds ir redzēts?! Kas notiks tālāk vispār?! Ko lai tauta dara? Klausa kaut kādiem valsts vīriem? Kas viņi kādi Dievi ir? Tādi paši cilvēki ir.Crystela @ 28.05.2021 13:01
Pilnībā piekrītu. Un vēl tas, ka ir darbavietas, kur tiek doti mājieni, kur uz darbiniekiem tiek izdarīts spiediens un reāli izvēles nav.
Esmu pieteikusies uz ritdienu vakcinacijai, man diemžēn nebija izvēles. Un sajūta ir tāda, ka es tā kā tāds dzīvnieks dodos uz lopkautuvi. Sāku lēnām ienīst dzīvi.
Un tie, kuri apgalvo, ka viņi vakcinējas labprātīgi, melo paši sev. Viņi vakcinējas, lai būtu brīvāk pieejami pakalpojumi, ceļojumi un viss pārējais. Ja nebūtu tādu ierobežojumu, diezin vai cilvēki vakcinētos vispār.
0meitene0 @ 28.05.2021 13:31Fuj, kā var salīdzināt nevakcinēto nelaišanu izklaidēties ar rasismu vai ebreju apspiešanu kara laikā.
GhostGG @ 28.05.2021 13:38Tas tak sākumā bija skaidrs, ka būs "piespiedu vakcinēšana" un tie, kas saka, ka tā nav piespiedu, tiem galvā ir čuras. Tas tikai pierāda to, ka vakcīna kā tāda NAV efektīva, ja tā būtu, tad tie, kas ir vakcinējušies, tiem nebūtu vispār jauztraucas. Nevajag zīlēt, viss ir gaužām vienkārši.
P.S. Uz mani, tas gan neatiecas, jo netaisos vakcinēties, bet ja es būtu vakcinējies, tad man būtu ritīga škrobe, ka pat pasaules čempi hokejā nevar klātienē vērot. Tas, manuprāt, daudz ko izteica pa visu šo epopeju. Kāpēc tikai vakcinētos nevarēja ielaizt arēnā paskatīties hokeju? Smieklīgi ne?
Crystela @ 28.05.2021 13:01
Pilnībā piekrītu. Un vēl tas, ka ir darbavietas, kur tiek doti mājieni, kur uz darbiniekiem tiek izdarīts spiediens un reāli izvēles nav.
Esmu pieteikusies uz ritdienu vakcinacijai, man diemžēn nebija izvēles. Un sajūta ir tāda, ka es tā kā tāds dzīvnieks dodos uz lopkautuvi. Sāku lēnām ienīst dzīvi.
atlēts @ 28.05.2021 13:43
Labi, ka tu ieminējies par hokeju, jo IIHF vēlējās fanus laist arēna ar testiem, jo viņi uzskata, ka tas ir labākais veids iespējamais pārbaudīt vai esi saslimis, bet Pavļuts teica, ka testi ir greizi, šķībi un nepareizi, bet pagaidi, tāda kāda jēga bija visu laiku šos testus taisīt un taisīt lockdownus? Tur tak skaidri redzams, ka šī cīņa ir nevis par Covid, bet cīņa par varu un sistēmu. Redzēsim, ka turpmāk būs, varbūt tie, kuri būs vakcinējušies arī nelaidīs uz sporta zālem un liks revakcinēties. :D
Redrose @ 28.05.2021 13:43Viss vairāk man smiekli nāk par tiem , kuri pēc vakcinācijas to ieliek Facebook vai IG story. Tā it kā tas būtu kāds varoņdarbs ar ko lielīties. Sasniegums. Tad jau poti kad potējies uz ērču encefalītu arī liec Fb.
Whaaattt??? Nopietni? Ar testu būtu labākais variants laist cilvekus uz Hokeju. Ja tie testi ir tik greizi, tad kādēļ tie joprojām pastāv? Tad sanāk, ka tā saslimušo statistika ir tik pat greiza un nepareiza.