alaya @ 22.05.2021 13:13Sveika! Man ir psoriāze, neesmu potējusies, bet tikko izslimoju covid un psoriāze diemžēl pastiprinājās, daudz mazu pleķu vietās, kur nekad nav bijis.
Domāju, ka no vakcīnas varētu būt tas pats :(
.Putns. @ 22.05.2021 13:22C-19 un vakcīna slikti atsaicas uz cilvēkiem ar auto imūnām saslimšanām. Manuprāt, vajadzētu reiz pa visām reizēm mēģināt sakārtot savu veselību! Ja tradicionālā medicīna nestrādā, tad aizmirsti par to un ārstē sevi pati.
Vakcīna ir apstiprināta ārkārtējai lietošanai un nav pārbaudīta ilgstošā laika periodā.
Āda ir iekšu spogulis, tādēļ veselīgs dzīvesveids jāievēro vienmēr. Un jebkurā situācijā jutīsies labāk, ja būs apēsta vienkārša vesleīga pārtika, pasportots utt.Crystela @ 22.05.2021 13:35
Man vairāku gadu garumā cītīgi pie tā strādājot, kopā ar ādas ārstu ir izdevies iegrožot psoriāzi tā, ka nav vajadzības lietot steroīdu krēmus un ievērojot veselīgu dzīvesveidu āda šobrīd ir gandrīz tīra. Nesen bija neliels slimības saasinājums dēļ stresa.
Un tagad, ja godīgi, pat raudāt gribās. Jo sanāk, ka viss, kas panākts lai uzlabotu veselību un iegrozotu slimību vējā, ja sapotēšos. Bet ja nesapotēšos, sekos sankcijas un nebūs nekādas dzīves :(
Liepa @ 22.05.2021 13:26Sveika, man arī ir psoriāze, plānoju trešdien vakcinēties, tad pavērošu, kā "šamējā" uzvedīsies...
Crystela @ 22.05.2021 13:53.Putns. paldies par ieteikumiem :)
.Putns. @ 22.05.2021 14:11
Baigi steigties ar vakcināciju nevajag. Novelc laiku, cik vien iespējams. Tas, ka draudzene potējas, nenozīmē, ka Tev ar vajag. Ja kāds darba devējs draud, tad varbūt vajag nokačāt App un ierakstīt tādu sarunu. Ir daudz viltīgu app, kur ar vienu žestu/pogu var sākt ierakstu telefonā...
100īgi mana situācija 😒.Crystela @ 22.05.2021 14:32
Man šobrīd situācija ir tāda, ka ja tā būtu mana izvēle, es noteikti neietu vakcinēties, veselības risku dēļ. Bet tas tiek uzspiests - sanāk itkā brīvprātīgi, bet piespiedu kārtā. Un saprotu, ka nekādas īpašās izvēles nav :(
.Putns. @ 22.05.2021 14:11
Baigi steigties ar vakcināciju nevajag. Novelc laiku, cik vien iespējams. Tas, ka draudzene potējas, nenozīmē, ka Tev ar vajag. Ja kāds darba devējs draud, tad varbūt vajag nokačāt App un ierakstīt tādu sarunu. Ir daudz viltīgu app, kur ar vienu žestu/pogu var sākt ierakstu telefonā...
Witcher @ 22.05.2021 21:53Man ir psoriāze, ziemas laikā kārtējais saasinājums, vasarās parasti varu sadzīvot, esmu vakcinējusies,nu, jau 2 mēnešus, viss kārtībā, nav stāvoklis pasliktinājies.
Protams,tas ir dziļi individuāli.
Ja lietos vitamīnus, tad neko diži neslimos, turklāt, vienlaicīgi, uzlabos kopējo veselības stāvokli. Ar vakcīnu jau arī tas pats - var saslimt un cilvēki saslimst, veselības stāvoklis nav uzlabots, nav skaidrības par ilgtermiņa blaknēm. https://youtu.be/cqK8Eq9p9l8miss99 @ 22.05.2021 20:14
Pareizi,lai gaida kamēr saslims ar kovidu un sačakarēs organismu vēl vairāk ?
.Putns. @ 23.05.2021 10:22Ja lietos vitamīnus, tad neko diži neslimos, turklāt, vienlaicīgi, uzlabos kopējo veselības stāvokli. Ar vakcīnu jau arī tas pats - var saslimt un cilvēki saslimst, veselības stāvoklis nav uzlabots, nav skaidrības par ilgtermiņa blaknēm. https://youtu.be/cqK8Eq9p9l8
miss99 @ 23.05.2021 12:01
Tad jau es pati personīgi,vīrs un daži mani radinieki esam izvilkuši nelaimīgo lozi,pat ar perfektajām asins analīzēm esam norāvuši kovidu pa pilno, šobrīd cīnāmies ar dažādu orgānu bojājumiem ?
miss99 @ 23.05.2021 12:01
Tad jau es pati personīgi,vīrs un daži mani radinieki esam izvilkuši nelaimīgo lozi,pat ar perfektajām asins analīzēm esam norāvuši kovidu pa pilno, šobrīd cīnāmies ar dažādu orgānu bojājumiem ?