Tas, ko daru pati - mašīnu iztīru (izņemot ķīmisko tīrīšanu), nopērku kādu smaržiņu, ieleju degvielu. Viss, kas saistīts ar tehnisko pusi, uz mani neattiecas. Ja pamanu, ka kaut kas nav kā vajag, informēju vīru vai tēti, kurš tuvāk un vairāk sasniedzams. Tālāk piedalos tik, cik aizvest mašīnu līdz servisam vai savākt, ja neviens cits nevar to izdarīt.
Jā, servisos esmu novērojusi citu attieksmi. Vienu reizi dzīvē pati pieteicu mašīnu aizvest uz eļļas nomaiņu, visu sarunāju, aizvedu. Ja manam vīram tas prasa nu maksimums pusstundu - 40minūtes servisā, tad es gaidīju 2h. Pēc tam man tika paziņots, ka būtu jātaisa šis un tas, ka varbūt tomēr būtu prātīgāk atstāt mašīnu un sataisīt. Atteicos, jo man vairs nebija laika, un labi, ka tā, jo tas, ko man minēja, ir vispār tīrākie sīkumi, tikai protams - es kā sieviete tajā ļoti neorientējos, un ja būtu naivāka un nebūtu jāskrien uz darbu, noteikti pakratītu galviņu un atstātu. Tajā pat laikā, ja serviss ir sarunāts no vīrieša puses, tad vispār bez liekiem jautājumiem - es aizvedu, nomaina un visu labu.