Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Diskusija mammām!

 
Reitings 5
Reģ: 12.05.2021
Sveikas, meitenes!
Drīzumā kļūšu par mammu un protams tas dzīvi apgriezīs par 360 grādiem.
Vēlejos parunāt par to, vai Jūs dzīvojat ar bērna tēviem un audzināt bērnu kopā? Cik jums apkārt ir ģimenes, kuras dzīvo šķirti?
Manā ģimenes pusē vairums dzīvo šķirti, mana drauga pusē vecāki, brāļi, māsas un radinieki dzīvo kopā ar bērna tēvu un ir kopīga ģimene.
Kāda ir Jūsu pieredze uz to kā vīrieši uz Jums skatījušies tiklīdz uzzin, ka ir bērniņš? Vai tas ir bijis šķērslis vai tieši otrādi pieņem to?
Manuprāt, kas šķiet diezgan loģiski, ka vīrieši uz brīvām meitenēm bez bērniem skatās savādāk, nekā uz brīvu meiteni, bet ar bērniņu.
19.05.2021 13:39 |
 
Reitings 39
Reģ: 02.05.2020
Jā es ar mazās tēvu dzīvojam kopā. Protams ir bijušas nesaskaņas, bet atrodot brīdi un visu izrunājot viss ir labi.
Jā iepriekš ir bijušas švakas attiecības tad bērns bieži viņas piebeidz, jo vecāki saprot, ka nav jēga tādas attiecības uzturēt.
Manā apkārtnē arī ir gan ļoti garas attiecības gan arī tādas kas ātri izjūk.
Sievietes taču arī uz vīriešiem ar bērniem skatās savādāk. Bieži negrib ielaisties ar tādiem, kā arī tādi vīrieši pēc attiecībām ar bērniem daudz pastāsta par sevi.
Bieži vīriešiem 1 bērns īpaši nav traucēklis, bet kad ir vairāk tad jau tā situācija ir krietni bēdīgāka 🤨
Paldies Dievam man uz savas ādas nav bijis jāizbauda šādas situācijas.
19.05.2021 22:24 |
 
Reitings 206
Reģ: 18.08.2015
Man nav bērnu, bet man apkārt ir zināmas sievietes ar bērniem, kuras pēc tam, kad attiecības ar bērnu tēviem izbeidzās, ļoti veiksmīgi ir iepazinušās ar citiem vīriešiem un dzīvo laimīgas. Dažos gadījumos bērni ir vairāk par 1! Es uz to ieteiktu skatīties tā, ka ja vīrietis saka, ka nevar pieņemt Tevi ar bērnu, tad negribētu ar Tevi dzīvot pat ja Tev nebūtu bērnu. Tas ir nekas cits kā muļķīga atruna. Ja vīrietim patiešām bērni ir šķērslis, tad MANUPRĀT (lūdzu, bez iebildumiem, tikai izsaku savu viedokli) viņš īsti nav pelnījis, ka viņu sauc par vīrieti :) cits jautājums ir vai vīrietis spētu iemīlēt un audzināt Tavu bērnu "kā savu". Man viens draugs, kurš ir vecpuisis.. 35 gadi, teica, ka ne bērni viņam ir šķērslis, bet viņš nespētu iemīlēt svešu bērnu, tāpēc nevar iedomāties kopdzīvi ar sievieti un bērniem, kuri viņam būtu tukša vieta.... lai gan viņa vecumā reti kura ir bez bērniem.
19.05.2021 22:46 |
 
Reitings 749
Reģ: 14.05.2019
Man ir draugs, kurš iemīlējis meiteni ar 2 maziem bērniem un draudzene, kas tūlīt precēsies ar vīrieti, kam ir divi bērni, turklāt, abi bērni pusi nedēļas pavada pie tēva. Kādam tas būs šķērslis un daļa uz meitenēm ar bērniem pat nepaskatīsies, bet daļai tas netraucē un ja tiešām iemīlēs, tad arī ar mazo.
20.05.2021 00:58 |
 
Reitings 1394
Reģ: 26.06.2019
Ir vīrieši, kas mīl sievietes ne tikai ar bērniem, bet arī ar vīru.
Mani mazliet mulsina tas, ka Tu gaidi bērniņu, tev ir draugs, bet Tu domā, vai sievietei pēc bērna piedzimšanas ir izredzes :D
Protams, ka ir. Ir ļoti daudz vīrieši, kuriem bērni nav šķērslis. Manā vecuma kategorijā vismaz 70% sieviešu un vīriešu jau ir bērni. Draugu, ģimenes lokā ir gan ilglaicīgas attiecības, gan otrās un pat trešās laulības ar bērniem no vienas, otras vai abām pusēm. Viss ir iespējams.
Sievietes bieži vien nesaprot, ka ne jau ar bērns ir šķērslis dibināt jaunas attiecības, bet viņu pašu attieksme. Sievietes izlaižās (nerunāju par svara izmaiņām), bet aizmirst sevi kā sievieti - mazāk velta laiku sevis elementārai kopšanai, vizuālajam tēlam, noliek bērnu visuma centrā un tad cer, ka vīrietim gribēsies tādu blakus. Nē, negribēsies. Bērns ir svarīgs un līdz ar viņa ienākšanu ģimenē tiešām viss mainās, bet nez kāpēc,daudzām liekas, ka tas ir tas dzīves sasniegums, augstākais punkts, un ar to viņa kā sieviete pārstāj eksistēt, jo tagad ir māte un visa dzīve ir pakārtota tikai un vienīgi bērnam. Tas nav vairums par ko es tagad rakstu, bet ticu, ka mēs katra pazīstam vienu vai pat vairākas šādas sievietes.
20.05.2021 11:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!