Hey!
Studēju tiesību zinātni 2.kursā, gribētu pastrādāt, bet nekādus piedāvājumus neatrodu(divus pieteikumus nosūtīju, bet nepieņēma, jo bija kandidāte, kura bija izgājusi papildus lietvedības kursus, pastrādājusi par tiesas sēžu sekretāri savlaik un bakalauru jau ir ieguvusi, tagad maģistru finiša taisnē, otreiz nepieņēma, jo cits cilvēks prata krievu valodu, kā arī bija ieguvis jau iepriekš pieredz, bet man nav tādu priekšrocību.).
Mērķēju uz darbu advokātu birojā, jo esmu PLK studente, tāpēc darbs par tiesas sēžu sekretāri, ko sākotnēji domāju... man nederēs un neredzu jēgu iet tikai vasarā strādāt tur.
Esmu nedaudz izmisumā, jo daļa kursa biedru jau strādā, bet es lai gan labi mācos(un nē, es nesaku, ka tāpēc man pienākas automatiski darbs :D), tāpat neatrodu piedāvājumus. Nesaprotu kur un kā citi atrod, ja man visur atsaka, jo nav pieredzes... ar kaut ko taču jāsāk..
Kā jūs, kas šo jomu studējušas dabūjāt darbu? :) Varbūt sūtīt vienkārši visur CV(pat tur kur neprasa?) vai gaidīt, kad būs piedāvājumi un tikai tad atkal mēģināt?
Paldies