Jūsuprāt, var iemīlēt ar laiku cilvēku?
Kad attiecibas uzsaki,jutas tachu bija??? Man tas liekas tikai logjiski,ja ne,tad kapec vispar tas uzsaki. Ar laiku vilies vinja rakstura un nespej but kopa? Es reali nesaprotu tadus cilvekus,kuri paliek attiecibas,kuras nejutas labi pie tam bez jutam. Tiksi,lai nebutu vieni???mindža @ 16.05.2021 22:28Vai var iemīlēt cilvēku?
Šobrīd attiecības esmu ar cilvēku mazliet vairāk par gadu. Attiecības nav bijušas tas labākās, diezgan bieži ir daudz strīdu.
Jau labu laiku esmu ar šo cilvēku nelaimīga, vienīgais ko no savas puses nesaprotu kāpēc negāju prom no šī cilvēka tiklīdz sapratu, ka esmu nelaimīga, bet turējos.
Esmu stāvokli 4 mēnešus, divas reizes braucu taisīt abortu, bet vienkārši sēdēju pie durvīm, nevarēju ieiet iekšā un to izdarīt līdz pat pēdējai dienai, kad varēja to darīt.
No viņa puses esmu īsta, par bērnu un ģimenes dzīvi priecājas.
Viņš manas acīs nav vīrietis, esam vienaudži liekas, ka esmu pat pārāka šajās attiecības dēļ rakstura. Vins arī ir diezgan sarežģīts cilvēks un grūti sadzīvot. Nevaru sadzīvot ar pāris lietām viņa raksturā un ir lietas, kas man nav saprotamas otrā cilvēkā. + bez problēmām viņu nepazīstu (finansiālas,darba u.c.)
Pēdējā laika daudz raudu, panikas lēkmes nāk virsū par to, ka mums būs kopīgs bērns un esmu savu dzīvi sabojājusi.
Es nevēlos but ar viņu kopā, tagad tikai turos dēļ bērna.
Nedomaju pašlaik, ka šo cilvēku mīlu.
Tajā paša laika nevaru atņemt bērnam iespēju dzīvot normālā ģimene ar abiem vecākiem. Pati esmu dzīvojusi šķirtā ģimenē un savam bērnam tādu dzīvi nevēlos.
Esmu bez maz vai jau domu līmeni, kamēr bērns mazs 2-3 gadus norakstījusi un došu iespēju izveidot ģimeni. Nedomaju, ka tas varētu izdoties, bet ja starp mums nekas nesanāks, tad vismaz būšu mēģinājusi un ceru, ka dzīve satikšu tādu vīrieti kurš mani darīs laimīgu.
Jūsuprāt, var iemīlēt ar laiku cilvēku? Vai kādai ir tā gadījies, ka jūtas nav stipras, bet ar laiku to cilvēku iemīli un jūtu ziņā viss ir kārtība?
Tikai,lai nebutu vieni! Ta starp citu ir liela problema,ka cilveki veidi attiecibas tikai,lai nebutu vieni,jo vienatne ar sevi nejutas labi. No sakuma ir jaiemacas dzivot labi pasham ar sevi vienatne un tadam but laimigam. Pec tam varesiet but laimigi ar otru cilveku,un tas noteikti nebus kaut kads “garamgajejs “ ,bet jusu istai cilveks. Jo savas labas attiecibas pasham ar sevi gribesiet iemainit vel pret labakam ar kadu citu.La Volpe @ 17.05.2021 00:05Kad attiecibas uzsaki,jutas tachu bija??? Man tas liekas tikai logjiski,ja ne,tad kapec vispar tas uzsaki. Ar laiku vilies vinja rakstura un nespej but kopa? Es reali nesaprotu tadus cilvekus,kuri paliek attiecibas,kuras nejutas labi pie tam bez jutam. Tiksi,lai nebutu vieni???
mangos @ 17.05.2021 00:29Es ticu liktenim un uzskatu, ka, ja bērniņš pieteicās, tad tā bija jānotiek. Ja nu nav no īstā cilvēka, tad varbūt bija nepieciešams tieši tev un tavā dzīvā.
Ja neesi laimīga tagad, tad noteikti būsi, kad piedzims bērniņš. Ja laimei tev nav vajadzīgs tieši šis vīrietis, tad satiksi tādu ar kuru kopā būsi. Spēku, veiksmi un tev noteikti viss nokārtosies, ja ne tagad, tad ar laiku. :)