Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Noslēguma/studiju darbu rakstītājas

 
Reitings 315
Reģ: 14.08.2020
Sveikas!
Kā jums klājas ar noslēguma darbiem - bakalaura, maģistra? Vai varbūt vēl tikai studiju darba rakstīšanu?
Esat cītīgās rakstītājas, kuras iesāk ļoti laicīgi un tagad praktiski atpūšaties, vai arī raujat pēdējā finiša taisnē? :D Interesē Jūsu pieredze ar tādu darbu rakstīšanu.
Varbūt kādai šis aiz muguras? Vai saņēmāt toreiz kāroto/pelnīto atzīmi, vai sanāca sliktāk?
Es tagad esmu iestrēgusi ar studiju darbu. Paņēmusi grūtu tēmu, avotus atrast grūti(latviski praktiski neko nevar, angliski šo to var), tīrās mocības, bet cīnos. Kamēr kursa čaklākās meitenes iesniedza pirms mēneša, es vēl esmu pusē. Trūkst motivācijas. Man vēl 2 nedēļas kaut kur ir, būs jāsarauj.
10.05.2021 09:08 |
 
Reitings 55
Reģ: 13.02.2021
Es rakstu studiju darbu šogad. Vēlu iesāku(tā nopietni pieķēros šajās maija brīvdienās). Nedaudz nožēloju, jo tagad siltās pavasara dienas būs jāpavada istabā, drukājot darbu. :D Bet pati vainīga, nav ko sūdzēties. Motivācija pieklibo, bet varinatu nav - jāraksta.
Pagājušajā gadā es iesāku aprīļa sākumā, tad bija vairāk laiks. 2 mēneši. Tagad uz pusi mazāk laika. Nekad neesmu super laicīgi sākusi, bet man ir kursa biedrenes, kuras sāk pirmajā dienā kā uzdod un tad visu laiku līdz nodošanai raksta. Beigās saņem pat mazāk nekā es :D
Ieteikums - saņemies, apsēdies pie galda/iekārtojies gultā, uzstādi sev mērķi, ka necelsies, kamēr nebūs viena jauna lapa uzrakstīta. Un drukā. Tad arī darbs iet uz priekšu.
10.05.2021 09:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits