tādēļ arī izārstējos no C19, jo sāku lietot D vitamīnu ar cinku ar C vit. lielās devās.
putns @ 07.05.2021 09:21
Tāpat bija 99+% varbūtība, ka no Covida izārstēsies.
Es lietoju vitamīnus matiem, kādus 4 mēnešus. Šķiet, ka ir zināms efekts, bet varbūt arī maldos, grūti pateikt.
Ja nav vitamīnu trūkums organismā, tad tā ir velta naudas tērēšana.
.Putns. @ 07.05.2021 15:09
Varbūt, bet tas nebūtu tik ātri un viegli. Man slimība progresēja 5 dienas un palika arvien sliktāk, bet pagrieziena punkts bija tieši tad, kad sāku lietot daudz vairāk gan cinku gan d vitamīnu. 3 dienas un vesels. Citkārt es puņķojos 2 nedēļas.
toties cinks darbojas mijiedarbībā ar D vitamīnu un palīdz tam uzsūkties. Raksta arī, ka D vitamīns nepalīdz, bet tad ir jājautā par devu lielumu un saslimstības nopietnību, slimnieka vecumu utt. Jo ielaista slimība vecam cilvēk ir kas cits, kas jaunākam utt.Witcher @ 07.05.2021 15:46
Sen jau bija izpētīts,ka papildus cinks būtiskus uzlabojumus covid-19 slimošanas gaitā nedod.
Ieinteresēja Sulbutiamine,var sīkāk?nekad par tādu nebiju dzirdējusi.
tādēļ, ka multivitamīnos dozas ir niecīgas. Atsevišķiem vitamīniem, laika gaitā var un vajag palielināt dozas. Var sanākt dzert to, kas nemaz nav vajadzīgs.keegan @ 10.05.2021 21:51Radās vēl papildus jautājums lasot šo diskusiju. Kādi ir iemesli kāpēc citi izvēlas lietot 10 dažādus vitamīnus, nevis nopērk multivitaminus?
Zinu, ka dažādi vitamīni ir jālieto dažādos laikos un ēdienreizes spēlē lomu. Arī jāskatās ko ar ko kombinēt. Bet vai ir vēl citi iemesli?
.Putns. @ 10.05.2021 22:22tādēļ, ka multivitamīnos dozas ir niecīgas. Atsevišķiem vitamīniem, laika gaitā var un vajag palielināt dozas. Var sanākt dzert to, kas nemaz nav vajadzīgs.
Nākamais līmenis jau ir pasūtīt visu pulvera formā un pildīt savas kapsulas, bez piejaukumiem.
Meitenex @ 10.05.2021 23:23Man arī radās jautājums.
Nav dikti izteikti un tik traki, ka vāks, bet esmu pamanījusi, ka man ir grūti noturēt lekcijās uzmanību konstanti 90 min, neatraujoties un nesākot domāt par ko citu vai darīt blakus lietas.
Tāpat rakstot lielākus studiju darbus vai mācoties kontroldaram - es nevaru ilgstoši noturēt uzmanību. Kādreiz varēju 2-3h ni vietas koncentrēties, tagad ņemu daudz pauzes un ar vien biežāk sevi pieķeru pie domas, ka neatceros/nesapratu ko izlasīju.
Īsāk sakot - koncentrēšanās spējas pieklibo un atmiņa nedaudz pasliktinājusies
Esmu lasījusi, ka žeņšena laikam palīdz smadzeņu darbībai(vai tas bija kaut kam citam, hmm, neatceros)