C00L Dzipsy @ 03.05.2021 23:24Esi nevainīga, bet labi pārzini tādus saitus kā gribu.lv? ? Creepy!
EvelinaEvelina @ 03.05.2021 23:12Tā dzīvē ir sanācis,ka savos 25 gadod esmu nevainīga.Jūtos tā,it kā esmu ar defektu,kurš traucē man dzīvot.Tāpēc esmu sākusi apdomāt tādu iespēju,ka nevainības zaudēšana ar svešinieku.Domāju,ka atrast kādu vīrieti caur gribu/puh/utt.nebūs problēmu,bet tomēr kaut kas mani biedē.Varbūt kādam no foruma iemitniekiem ir līdzīga pieredze?
Meitenex @ 03.05.2021 23:38Pieredze līdzīga nav bijusi.
Bet tavā vietā es nemeklētu tados saitos vīrieti, kas paņems priekšā. Nezinu vai pēc tam, kad tādā veidā būsi zaudējusi nevainību būs baigais prieks un gandarījums...
Ja es būtu tava vietā, tad labāk pārgulētu ar kādu labu draugu, kam uzticos
Greyworld @ 04.05.2021 01:00
Ar labu draugu? ? Es tad labàk gulētu ar svešinieku
putns @ 04.05.2021 13:33Ļoti iesaku to nedarīt. Ne ar svešinieku, ne draugiem ne tml. Ko tas tavā dzīvē mainīs, ja varēsi sev pateikt, ka 1x dzīvē ir bijis sekss? Kad būs kādi 35 un joprojām būsi šajā situācijā, tad uz priekšu, tur jau ir ļoti maz ko zaudēt. Btw, cik man ir bijis sekss ar mazpazīstamiem cilvēkiem (runa ir par kādu 3. randiņu, ne pilnīgiem svešiniekiem), tad tas nekad nav bijis īpaši labs, un es nožēloju visas tās reizes.
Vnk ir tomēr vērts pieminēt, ka puiši ir puiši, un viņi vienmēr runā apkārt par savām meitenēm un to, "kādas viņas bija". Ja tu to darīsi ar nepazīstamu vai tiešām ārzemnieku, tad tev nebūs jāuztraucas par to, ka kaut ko pa ausu galam dzirdēsi par sevi. Tas tikai mans viedoklis.Invicta @ 04.05.2021 22:47Izskatās, ka man te būs unpopular opinion, bet... Ok, man ganjau būtu nedaudz kauna sajūta autores vietā. Nejau tādēļ, ka nevainība ir kas slikts (puisis toch par to būs starā), bet vnk es justos neveikli un man liktos, ka nedaru kko pareizi. Es ganjau aizbrauktu kkādā tripā tiešām un ar ārzemnieku kaut vai to izdarītu ? Respektīvi, ar cilvēku, kuru reāli nesatikšu vairs. Tad man būtu absolūti vienalga, kauna nebūtu, un es varētu visu pajautāt, kāpēc tā vai šitā. Bet izskatās, ka daudzas uzskata, ka labāk tomēr ar pirmo kārtīgo lovi. Nu var jau. Bet ja izšķirsieties, varbūt nožēlosi vai arī domāsi, ka viņam nepatika kā darbojies seksā.
Invicta @ 04.05.2021 22:47Izskatās, ka man te būs unpopular opinion, bet... Ok, man ganjau būtu nedaudz kauna sajūta autores vietā. Nejau tādēļ, ka nevainība ir kas slikts (puisis toch par to būs starā), bet vnk es justos neveikli un man liktos, ka nedaru kko pareizi. Es ganjau aizbrauktu kkādā tripā tiešām un ar ārzemnieku kaut vai to izdarītu ? Respektīvi, ar cilvēku, kuru reāli nesatikšu vairs. Tad man būtu absolūti vienalga, kauna nebūtu, un es varētu visu pajautāt, kāpēc tā vai šitā. Bet izskatās, ka daudzas uzskata, ka labāk tomēr ar pirmo kārtīgo lovi. Nu var jau. Bet ja izšķirsieties, varbūt nožēlosi vai arī domāsi, ka viņam nepatika kā darbojies seksā.