Jā, man tā ir bijis. Bija paaugstināta temperatūra aptuveni nedēļu pirms mēnešreizēm, bet līdz ar to sākšanos temperatūra nokritās. Sēdēju mājās un vēroju, vai neparādās aizlikts deguns/klepus, jo tieši tajā laikā uni bija klātienē un manas draudzenes bija saslimušas. Bja aizlikts deguns, bet pieļauju, ka psiholoğiska sajūta, jo par iesnām tās nenosaukt. Vienīgi nogurums un nespēks. Otrs variants bija, ka ir iestājusies grūtniecība, bet tas īsti nebija iespējams. Zinoša meitene pastāstīja, ka tas ir normāli un patiesībā lielākajai daļai sieviešu pēc ovulācijas ir paaugstināta ķermeņa temperatūra, vienkārši ja nav problēmu ieņemt bērniņu vai par to vispār domu nav, neviens tāpat vien temperatūru nemēra. Es arī iespējams nebūtu zinājusi, ka man ir temperatūra, ja draugs nebūtu pateicis, ka esmu karsta un lai izmēru temperatūru. Tā pazūd, ja nav iestājusies grūtniecība un saglabājas, ja ir. Tas nozīmē, ka ar sieviešu veselību viss ir labi. Man tā ir bijis, ka kādu dienu ir nespēks un temperatūra ap 37.3, bet pie ārsta nevēršos, jo sākoties mēnešreizēm pazūd arī temperatūra.