Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pašpārliecinātība

 
Reitings 361
Reģ: 07.07.2020
Labvakar!
Šodien aizdomājos par tēmu pašpārleicinātība. Vai jūs sevi uzskatāt par pašpārleicinātām? Mīlat sevi, cienāt?
Es personīgu uzskatu, ka mans pašvērtējums pēdējā gada laikā ie krietni uzlabojies. Pašlaik varu atbrīvoties no toksiskiem cilvēkiem savā dzīvē(ne vārda tiešāmajā nozīmē :D), esmu iemācījusies pateikt nē. Apzinos savas stipās puses utml.
Tomēr jāatzīst, ka reizēm sevi salīdzinu ar citām - rau, viñai tik smuks dibens, bet man nav, skat vinai ir augumā gara, bet es īsa utml. Laikam jau tā ir - cilvēks grib to. Kas vinam nav :)
Reizēm, kad garastavoklis pakala es ssagerbos skaisti, ieveidoju mantus un šitā dtaigāju pa dzīvokli, skatos spogulī un priecājos. Agrāk varēja aiziet uz pasākumu, tagad sevi tāpat jāiepriecina.
Vai jums ir kaut kas tāds, kaa palielina jūsu pašpārliecinātību? Varbur augstpapezu kurpes vai kas tads? :D vai kopumā cienāt sevi un mīlat pasi sevi, vai arī visu laiku domājat, ka neesat gana labas?
Intresanri palasīt.
25.04.2021 22:00 |
 
Reitings 1933
Reģ: 28.04.2019
Esmu pašpārliecināta. Pašpārliecinātību palielina labo matu dienas, self-care, skin-care, mīļākās smaržas.
25.04.2021 22:24 |
 
Reitings 72
Reģ: 22.03.2021
Man vajadzēja diezgan ilgu laiku, lai es kļūtu patiesi pašpārliecināta. Diemžēl agrāk man tas viss slēpās kosmētikā un brendu apģērbā, taču tikai tagad esmu sapratusi, ka tas ir kas tāds, kas nāk no iekšienes, to ir grūti notēlot. Ārēji - jā, taču iekšēji - nē. Ceļā uz pašpārliecinātību man ļoti palīdzēja atbrīvošanās no toksiskiem cilvēkiem. Piemēram, agrāk man bija labākā draudzene, kura nepārtraukti pārmeta, ka esmu pārāk tieva, gara, par daudz iepērkos utt., kaut gan patiesībā, kā vēlāk izrādījās, es viņā radīju kompleksus, un zem tā visa slēpās skaudība. Vēlāk, paplašinot paziņu loku, iepazinos ar vairākām brīnišķīgām sievietēm un beidzot nejutos kā čūsku midzenī, turklāt bija redzams, ka cilvēki attīstas, nepārtraukti tiecas uz ko vairāk, tādējādi arī es iedvesmojos un sāku apzināties gan savu vērtību, gan spējas, tā kā pavisam droši varu teikt - videi ir ļoti liela nozīme. Šobrīd jūtos par sevi droša un, redzot kādu skaistu sievieti, manī nav ne mazākās skaudības, tieši otrādi - uztveru to kā estētisku baudījumu. Daudz no svara ir labi justies savā ķermenī, taču, ja tas tā nav - kaut ko darīt lietas labā, jo žēlošanās neko nemaina, kļūst tikai sliktāk, pašvērtējums krīt un aug iekšējs naids pret sevi. Vēl viena ļoti svarīga lieta ir personisko robežu nostādīšana attiecībās ar citiem cilvēkiem, kā arī spēja parādīt, ka pret Tevi jāattiecas ar cieņu un nekā citādi. Ja necienīsi un nemīlēsi sevi, arī citi to nedarīs, taču visam, protams, jābūt ar mēru, nevajag ieslīgt galējībās. Par izskatu runājot - sievietei jābūt tīrai un koptai.
26.04.2021 01:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits