C00L Dzipsy @ 27.04.2021 07:56Viss jau atkarīgs kādas bildes ievieto. Ja ieliksi bildi, kur slikti redzams augums vai seja, protams, ka neviens nelaikos.
Witcher @ 27.04.2021 08:14
Negribētos piekrist.
Sen biju tā teikt, prikola pēc piereģistrējusies, lai paskatītos cik pazīstami apgrozas.
Pilnu bildi neliku, seja gandrīz aizklāt no viena sāna, nedaudz ķermenis.
Patīk bija daudz, pat pāris randiņi sanāca neplānoti.?
C00L Dzipsy @ 27.04.2021 07:56Viss jau atkarīgs kādas bildes ievieto. Ja ieliksi bildi, kur slikti redzams augums vai seja, protams, ka neviens nelaikos.
Witcher @ 27.04.2021 08:14
Negribētos piekrist.
Sen biju tā teikt, prikola pēc piereģistrējusies, lai paskatītos cik pazīstami apgrozas.
Pilnu bildi neliku, seja gandrīz aizklāt no viena sāna, nedaudz ķermenis.
Patīk bija daudz, pat pāris randiņi sanāca neplānoti.?
Mimīī @ 27.04.2021 08:46
Domāju ka ar bildēm viss ir labi! šī nav pirmā reize, kad reģsitrējos šajā portālā, iepriekšējās reizes Saļā "patīk" ātri vien uzradās skaitļi, cik uzspieduši patīk! bet šoreiz jau reģsitrējos 3. reizi un nekā! pat spiežot visiem patīk, man ir pa nullēm!
Laikam, liktenis nav lēmis man kādu atrast??
Mimīī @ 27.04.2021 09:06bet vai varētu būt iespēja, ka aplikācijai ir kāda problēma? jo šobrīd man neļauj arī dzēst savu profilu! parādās uzraksts, mēģiniet vēlāk!
Mimīī @ 27.04.2021 09:22Man rādas uzraksts: There was a problem with deleting your Tinder acount!Please try again later! un tā visu laiku!
Diemžēl nemāku te pievienot attēlu!
There was a problem with deleting your Tinder acount!Please try again later! un tā visu laiku!
Lexxie @ 27.04.2021 10:49Labāk netērēt lieki laiku tajā aplikācijā. No manas un draudzeņu pieredzes, nevienai nekas lādzīgs nav sanācis! Citas pārlādējušas vairākas reizes, tinderi vai baddoo un vieni un tie paši jau ilgu laiku tur sēž..