Redrose @ 17.04.2021 21:18Ziniet, vakcīnai ir jābūt pēc pašas gribas, bet te jau sāk izskatīties, ka to reāli uzspiež. Dažas aviokompānijas paziņo, ka lidot bez vakcīnām nevarēs, maskas jālieto tā pat (jo izrādās Tu vari tā pat būt vīrusa parnēsētājs). Nevakcinēšos līdz pēdējam , jo uzskatu , ka Kovids ir viens liels pārspīlēts mēsls. ?
C00L Dzipsy @ 17.04.2021 21:39Noteikti neizmantošu iespēju vakcinēties! Esmu kategoriski pret šādām vakcīnām, tāpat kā esmu pret gripas vakcīnām. Graujiet tik savu imūnsistēmu dunduki.
Šobrīd sociālajos tīklos norisinās kaut kāds idiotisms. Visi pozē pie vakcinācijas centriem, publicē bildes sociālajos tīklos. Kamdēļ? Kad cilvēki ir popularizējuši un pozējuši ar potes pasēm, ka ir potējušies pret dzelteno drudzi, Hepatītu A, bakām (kur mirstība ir daudz lielāka nekā Covid19). Tā ir tikai SŪDA pote, bet pasniedz to tā it kā Nobela prēmijai būtu nominēti.
Vakcīna, kas tika radītam konkrētam vīrusa paveidam, nu jau izrādās, ka der arī visiem pārējiem Covid19 paveidiem, kā tad. Un tie kuri saka, ka no AstraZeneca vakcīnas radušajiem trombiem mirst tikai četri cilvēki no miljona, nu tad ceru, ka būsiet tie četri. Kāpēc veselam cilvēkam jāpakļauj sevi riskam, lai cik mazs tas būtu. Un uz doto brīdi sāk izskatīties, ka vakcīna tiek uzspiesta brīvprātīgā kārtā.
Potējieties, potējieties, tikai nebāzieties ar savām potēm virsū citiem cilvēkiem, to var izdarīt arī pa kluso, neieliekot bildi sociālajos tīklos, tāpat kā jūs ejat uz gripas poti.
Vai Jūs zināt kas vispār ir vakcīna un kā tā darbojās? Jebkura vakcīna? Neviena esošā vakcīna 100% nepasargā no saslimšanas, to ievadot, imūnsistēmā izveidojas antivielas, atkārtota antigēna saskaršanās laikā antigēns tiek atpazīts un notiek attiecīgā imūnatbilde. Tas cik efektīvi katra organisms ir spējīgs cīnīties ar izveidotajām antivielām ir ļoti inviduāli, kādam varbūt T un B limfocīti un citas imūnkompotentās šūnas nespēj tik efektīvi veikt šos procesus, bet tad visdrīzāk ir kādas imunoloģiskas blakussalimšanas. Covid 19 vakcīna 100% pasargā no nāves, smagas slimības gaitas un hospitalizācijas.Bellatresa @ 17.04.2021 22:54
Piekrītu! Arī esmu pret.
Loģika nav pilnīgi nekāda, ka potējies, tāpat var saslimt un pārnēsāt. Kas par to,ka vieglák? Tāpēc,zaļā pase vajadziga? Ja būtu 100% aizsardzība, tad būtu savādāk. Pilnīgs sviests. Ar tik nepārbaudītām vakcīnām, gluži kā izmēģinājuma trusīši, cilvēki ir nozombēti,bet ar to vēl lepojas! Tas viss ir vienkārši šausmīgi. Vairs jau nepastāv parasta gripa, saaukstēšanās utt. un citas slimības. Visur tikai covid. Esmu bijusi uz testu,tur māsiņa par visu notiekošo iesmēja. Kādam šis viss ir ļoti izdevīgi, ka cilvēki tik lētticīgi visam tic un pakļaujas. Redzēs, pie kā tas beigās novedīs. Ne bez iemesla tas viss notiek..
Covid 19 vakcīna 100% pasargā no nāves, smagas slimības gaitas un hospitalizācijas.
Witcher @ 17.04.2021 23:30Esmu vakcinējusies ar AstraZeneka, drīz būs otrā pote.
Pēc vakcīnas nejutu pilnīgi nekādas komplikācijas.
Kaitina, ka lielākā daļa kaucēju un antivaxeru ir ar nulle izglītību medicīnā vai bioloģijā bez sajēgas, kā vispār strādā vakcīnas, kā tās ir veidotas un, kā organisms uz tām reaģē, salasās visādas klikšķu lapas, saskatās youtube "ekspertus" un,tad gudri runā.
Noteikti,ka cilvēki, kuri mūžu veltījuši ir zinātnei un medicīnai, ir stulbāki par viņiem.
Runājot par nāvi tuvu tam, pati asoc. prof. Zavadska vairākkārt to ir uzzsvērusi.Balamute @ 17.04.2021 23:34
Šie gan būs meli. Nav tāda 100% garanta pat šim.