Miljakais kjermenja krems jau gadiem ir Biotherm Lait Corporel Viegls mitrinoshs krems ar ljoti patikamu citrusu smarzu. Ekonomisks,pavisam nedaudz vajag. Ljoti atri iesi ad ada un var gjerbties. Parasti perku Rigas lidosta 400ml par 17.50€ Sejai regulari mainu kosmetiku. Shobrid Madara Jaunais krems ar C vitaminu. Ljoti patik.Redrose @ 17.04.2021 12:08Sveikas. Kādus ķermeņa krēmus/losjonus jūs izmantojat lai mitrināta savu ādu? Seja, kājas..
Es šodien attapos, ka es savu adu VISPĀR nemitrinu. Tikai nu tā...iekšēji, dzerot ūdeni. ? Man vairāk ir sausais tips. Sejas krēmu gribēju pirkt tikai pēc kosmetologa apmeklējuma, bet nu es tak sagaidīt nevaru.
iesucas adaLa Volpe @ 17.04.2021 12:22Miljakais kjermenja krems jau gadiem ir Biotherm Lait Corporel Viegls mitrinoshs krems ar ljoti patikamu citrusu smarzu. Ekonomisks,pavisam nedaudz vajag. Ljoti atri iesi ad ada un var gjerbties. Parasti perku Rigas lidosta 400ml par 17.50€ Sejai regulari mainu kosmetiku. Shobrid Madara Jaunais krems ar C vitaminu. Ljoti patik.
Bathoria @ 17.04.2021 17:37Esmu izmēģinājusi visādus krēmus, eļļiņas utt, taču mans favorīts viennozīmīgi ir Johnson’s baby oil, pēc dušas un uz mitras ādas. Patīk gan smarža, gan efekts + āda tiešām zīdaina pēc tam. ?
C00L Dzipsy @ 17.04.2021 22:35
Man tā eļļa vispār neiesūcas ādā, var pat tekt, ka notek. ? Visu dienu tad jāstaigā lipīgai.
Redrose @ 18.04.2021 00:34Vēl jautājums..kur jūs iegādājieties savus produktus? Pasūtiet internetā?
Ja gribi kremu,kursh tiesham atri iesucas,tad Biotherm Lait-Corporel Anti-Drying Body Milk tev patiks. Konsistence ljoti viegla gandriz ka emulsija. Iesucas momentali un ideali mitrina adu. Man nepatik “smagi” kremi,kuri ir jutami uz adas pec uzklashanas. Esmu izmegjinajusi ljoti daudz un dazadus kremus gan no darga,gan leta gala. Shis ir mans miljakais kjermenja krems jau gadus 15. Draugi un radi ari ir “uzsedushies” uz shi krema. Parasti perku Rigas lidosta,jo viszemaka cena,ko esmu redzejusi. Tie 400ml Man pietiek 2-3 meneshiem. Ziemas meneshos noteikti pietiek 3,varbut pat 4,un vasara 2,jo vairak dusha eju un mitrinu adu pec sauljoshanas. Noteikti var kaut kur ari pasutit,piemeram Membershop. Latvija diezgan augstas cenas,bet tikko paskatijos Douglas majaslapa 400ml 25.49€. Vari ieiet Douglas vai Stockmann veikala un pamegjinat no testera pudeles. Patiks!Redrose @ 17.04.2021 23:44Paldies meitenes! Ļoti ņemšu vērā jūsu ieteikumus, it īpaši par tiem, kuri ātri iesūcas ādā.
Būs jāizpēta visi un jāizvēlas labākais.(cerams)
Bet gaidu vēl jūsu ieteikumus.
Redrose @ 18.04.2021 00:34Vēl jautājums..kur jūs iegādājieties savus produktus? Pasūtiet internetā?