Sveikas.
Cik bieži Jums ir bijušas attiecības ar pret Jums skopiem vīriešiem? Man piemēram sekojoša situācija, puisis nestrādā nopietnā darbā, mazliet piepalīdz vecākiem biznesā, vecāki no pārdotajiem īpašumiem dod pusi summas dēlam, par ko???? nezinu 😂 vecāki nopirkuši visu - māju, mašīnu utt , puisim nauda ir, bet tērē to tādās lietās kā tusiņos ar draugiem, reizēm narkotikās 😑 Kopā neko nedaram, nekur nebraucam, neceļojam, nav piedāvājis. Kad par to ieminos, jā varētu, bet pats par to nekad nerunā. Tā nu esmu tam metusi mieru, vairs neko pati nepiedāvāju, cenšos pati aizpildīt savu laiku ar savām lietām. Mani neapsveica arī valentīndienā, vārda dienā, kas priekš manis ir vienkārši nesaprotami, jo es nekad tā nevarēu izdarīt, liekas necieņa pret otru cilvēku. Cik paklausos no viņa draugiem, bijušās apdāvinājis ar dārgām dāvanām, maksājis viņu izdevumus, protams, ka man ir nepatīkami to uzzinot. Es pati strādāju un pelnu labi, bet pietrūkst arī kaut kādi mīlestības apliecinājumi. (ne tikai dāvanas)Man ir darbs, bet viņš visu dienu mājās sēžot pat neko nepagatavo, esam kopā 2gadus un viņš tikai 1x pa šo laiku ir uztaisījis brokastis... Vienmēr gaida uz mani. Mājās var dzīvot ierakts bardakā, pats nekad nesavāks, traukus nenomazgās. Kad reizēm runā par bērniem, man auksti kauli paliek.. man jau šķiet ka viņš ir bērns uz 100%
Īss rezumē- skops, slinks , bez mērķiem nākotnē. šķirties, ja jau izrunātais nepalīdz?