Kiskismau @ 31.03.2021 19:11Nopērc full size body pillow ar kādu anime girl. Būs čotka!
Gan jau ir kāda īpašība, kurā sievietēm tevi nepatīk.
Es internetā esmu jautrs, dzīvē kautrīgs kluss. Vot šito gan es nesaprotu, ko viņas bļin nesaskata manī ? Es pat esmu redzējis resnus dīvainus tipus blakus meitenēm, un tās manī nesaskata neko.Eva99 @ 01.04.2021 00:46Tevī ir kāda īpašība, kas meitenes atbaida.
Egoists? Uzbāzīgs? Perverss? Runā vienu, bet rīkojies savādāk? Soli, bet neizpildi? Zems pašvērtējums? Uzspied savu gribu? Memmes dēliņš? Neproti pieņemt lēmumus? Nav sava viedokļa? Runā sliktu par visiem? Netaktisks? Nepastāvīgs (bieži maini darbu/meitenes/dzīvesvietas)? Fucking-know-everything tips? Nerēķinies ar citiem?
Es Tinderi izdzēsu jau, apnikās tas mēsls.qwerty123 @ 01.04.2021 00:22Ieposto mums saraksti, kā Tu uzrunā un komunicē ar sievietēm?
Protams, es nesaprotu kā tās meitenes dod viņiem iespēju, un vispār grib atrasties viņiem blakus bet ne man.Derisa @ 01.04.2021 02:28Nu jautājums- vai pie sāniem šiem tipiem ir tādas meitenes, kādas gribētu tu? Dabūt kaut kādu meiteni nav liela māksla, to var jebkurš.
Nav draugi, un nestrādāju sēžu mājas.sla @ 01.04.2021 08:15Var iepazīties no darba, studijām, caur draugiem, paziņām.
Nav trollis, kapēc lai troļļotu LOL ?Eva99 @ 01.04.2021 09:162 varianti. Vai nu tu esi foruma trollis, kas diskusijas pēc te ņemās.
Vai arī... Ja nav ne draugu, ne meitenes, tad man tev ir sliktas ziņas. Tu nemaz neesi tik jauka personība, kā tev pašam liekās.