Domāju, ka Tevi vairāk satrauc, ka viņu tas varētu satraukt. Jo bieži pie vainas ir ne tas, ka jūties pats garāks un ka pašam tas liek justies jocīgi un ko citi padomās, bet gan tas, ka otrs var justies neveikli.
Noskaidro viņa viedokli par to, ja varēs pajokoties, uztvert veselīgi, tad arī apkārtējo viedoklis būs mazsvarīgs.
Es pati esmu garāka par vīru, nedaudz, pāris cm, bet brīvi nēsāju augstpapēžus. Ir bijis, kas prasa:" Ev, Tu taču par viņu esi garāka!" Es saku, kas traucē, tad nopērc tabureti, bet labāk divas, lai vieglāk pārvietoties viņam. Un tad piebilde no sarunasbiedra: " nu, nē, mana māsa vienkārši pārdzīvo, ka viņa garāka par savu draugu!" Bet tādi jautājumi bija, kad bijām ap 20 gadus veci. Pie 40 tas vairs nu galīgi nevienam nav aktuāli 😄
Un gultā visi vienādi, kad noliec roku pirkstus (starp 2. un 3.falangu) visi vienādi un citi joki, ko var atbildēt uz muļķīgiem jautājumiem. Sabiedrībā trūkst bezkompleksainu piemēru, kas iedrošinātu citiem, kas ir līdzīgā situācijā, justies droši un brīvi.