Es jautāju, jo pirmo reizi ar tādu situāciju saskaros😉Kiskismau @ 23.03.2021 10:35Protams ka nē. Ja speciālistam nav līguma ar NVD tad viņš pieņem tikai par maksu. Vienalga vai bērns vai pieaugušais, vai ar ģimenes ārsta nosūtījumu būs jāmaksā.
Kā tu domā ka fizioterapeitam par darbu neviens nesamaksās un viņš to darīs bez maksas, tikai tāpēc ka bērns?
Meklē citā iestāde ja nav tuvākajā.
Mums ir vienkars pediatra nosutijums un tur nav teikts pie maksas vai nē😒. Ja būtu viss skaidrs šeit nerakstītu!!!Motherofdragons @ 23.03.2021 12:09Nosūtījums uz maksas pieņemšanu ir nosūtījums uz maksas pieņemšanu, ko tur nesaprast?
😇 Paldies! To tik gribēju saprast🌞PRADACANDY @ 23.03.2021 15:45Ja iesi pie maksas ārsta, tad nosūtījums neko nemainīs, būs jāmaksā. Jāmeklē citu poliklīniku/slimnīcu kā jau Kiskismau minēja.
Katz @ 23.03.2021 16:19Man patīk, ka Cool Dzipsy ienāk vienreiz dienā visiem sadot pa mizu un tad pazūd?
MINCĪTE @ 23.03.2021 10:29Sveiki! Man ir jautājums par nosūtijumu pie fizioterapeita mazulim. Vai ar šo nosūtijumu varu pierakstīties maksas pienemšanā pie ārsta, un tas būs parbrīvu? Valsts apmaksātu tajā poliklīnikā nav.