thrfrweare @ 23.03.2021 23:41
Mazliet off topic..
Kādreiz šaubu mākta arī uztaisīju kreiso Tinder profilu, lai paskatītos. Paņēmu bildi no interneta, nekas tāds īpašs, neitrāla bilde no mugurpuses. Ilgi mans detektīva izgājiens neturpinājās, jo jau nākamajā dienā Tinder manu kontu bloķēja un vēl aizvien nevaru piereģistrēties ar esošo telefona numuru.
Tagad, kad neesmu attiecībās, vēlētos pati piereģistrēties, bet nu diemžēl nevaru.
Kādai nav bijusi šāda situācija un nezin kā apiet sistēmu? Reāli sanāk, ka ja nenomainu telefona numuru, Tinders man ies secen ??
Intereses pēc ieskatījos, ja arī uzklikšķina uz pieteikšanos ar Facebook vai Google kontu, tāpat pieprasa tālruņa numuru. Ja neesi bloķēta tikai uz konkrētu laiku, tad visticamāk nāksies nopirkt jaunu SIM karti.
Padomā, kāds varētu būt iemests Tinderim. Manu draudzeņu lokā arī ir bijuši šādi gadījumi (kā neilgās, tā arī nopietnās attiecībās). Tā kā agrāk aktīvi Tinderojos, trīs draudzeņu puišus arī nosūdzēju, bet bija vēl daudz pazīstamu puišu seju, kuriem ir draudzenes un uzsākot sarunu, visi kā viens - tikai garlaicības mākti ir šeit, grib papļāpāt (vispār kur prāts mačoties ar draudzeņu draudzenēm).
Es absolūti nebūtu mierā ar to, ka mans draugs brīvajā laikā Tinderī māc garlaicību un pļāpā ar meitenēm. No sākuma visdrīzāk "izteiktu brīdinājumu", taču ja tas atkārtotos, vai sarakstes nebūtu tikai tādas tukšas pļāpas, pamestu nedomājot. Tavā gadījumā (pēc draudzeņu pieredzes) vajag pierādījumus - vismaz ekrānuzņēmumu ar bildi no turienes, kaut gan ar to arī var būt par maz, ja pretī ir slīpēts tipiņš (vecs konts, draugi pamuļķojās un uztaisīja profilu).
Es visticamāk noriskētu un uztaisītu viltus profilu, lai patiesi pieķertu, taču tikai tādā gadījumā, ja attiecības tāpat būtu uz brukšanas sliekšņa, pretējā gadījumā neredzu nozīmi puisim radīt neērtu situāciju, izrunā to visu un miers.