Ops

Reitings 8
Reģ: 19.06.2019
Sveikas. Lieta tāda, ka pavisam nejauši drauga telefonā pamanīju, ka viņš izmanto tinderi. Pagaidām tur nekādas īsti sarakstes nav..bet tāpat domas šaudās pa galvu, kapēc tas ir vajadzīgs utt.
Nezinu ko man darīt - novērot kādu laiku, vai pateikt, ka es zinu?
Man gribas zināt kapēc viņš to dara.
Nav bijusi tāda lieta, tapēc gribu dzirdēt jūsu padomu.
22.03.2021 09:38 |

Reitings 24
Reģ: 04.03.2016
shyrebel @ 23.03.2021 12:29

Nu jau, nu jau ? abi dzimumi ir vienlīdz “labi” un mēdz lietot Tinderi, esot vēl attiecībās.
Tādi īsti kretīni ir salīdzinoši maz. Pārsvarā kādam attiecībās kaut kā trūkst. Tas, protams, neattaisno šādu rīcību..
Zinu vienu sievieti, kas speciāli rīko skandālus un tad draud, ka ies prom un viņš labāku neatradīs, kā arī pieprasa, lai pēc strīda viņai pērk kaut ko un aizved obligāti uz restorānu, jo “viņš ir vainīgs”. Lai pierāda, ka viņu mīl. Lūk šādas mazu bērnu līmeņa rīcības arī ir sekas krāpšanām, tinderiem utt.

oh jeez.. that's another level.
23.03.2021 13:47 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
magicpotion @ 23.03.2021 11:38
..reāli ko šādu izlasot, un cik daudzām no jums tā ir bijis, nav uzticības vairs nevienam vīrietim..

Nav taču visi tādi...krāpnieki utt...
Lielākā daļa veido veselīgas attiecības.
bet meklēt kko vēl ārpus attiecībām ir nenobriedušu cilvēku rīcība.
23.03.2021 13:53 |

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Ko tur vērot vai taisīt citus profilus. Nebūsim naivas. Ko tinderī var meklēt ja ne seksu vai citas attiecības?! Kad biju brīva arī satikos ar puisi kam bija attiecības, bet es par to nezināju,līdz pati neuzgāju uz bildi viņa IG ar meiteni. Teicu, ka man tas nav pieņemami un es nevēlos lai tā meitene tiek čakarēta.. Viņš ilgi neatkāpās no manis tāpat, līdz es pateicu meitenei par to, ko viņš dara un ka es par to nezināju.. tāpat vēl palika kopā, bet tagad laikam izšķīrās 😀 Agri vai vēlu, viss nāk gaismā.
23.03.2021 19:28 |

Reitings 123
Reģ: 01.03.2019
Mazliet off topic..
Kādreiz šaubu mākta arī uztaisīju kreiso Tinder profilu, lai paskatītos. Paņēmu bildi no interneta, nekas tāds īpašs, neitrāla bilde no mugurpuses. Ilgi mans detektīva izgājiens neturpinājās, jo jau nākamajā dienā Tinder manu kontu bloķēja un vēl aizvien nevaru piereģistrēties ar esošo telefona numuru.
Tagad, kad neesmu attiecībās, vēlētos pati piereģistrēties, bet nu diemžēl nevaru.
Kādai nav bijusi šāda situācija un nezin kā apiet sistēmu? Reāli sanāk, ka ja nenomainu telefona numuru, Tinders man ies secen 🥺😀
23.03.2021 23:41 |

Reitings 395
Reģ: 15.04.2015
thrfrweare @ 23.03.2021 23:41
Mazliet off topic..
Kādreiz šaubu mākta arī uztaisīju kreiso Tinder profilu, lai paskatītos. Paņēmu bildi no interneta, nekas tāds īpašs, neitrāla bilde no mugurpuses. Ilgi mans detektīva izgājiens neturpinājās, jo jau nākamajā dienā Tinder manu kontu bloķēja un vēl aizvien nevaru piereģistrēties ar esošo telefona numuru.
Tagad, kad neesmu attiecībās, vēlētos pati piereģistrēties, bet nu diemžēl nevaru.
Kādai nav bijusi šāda situācija un nezin kā apiet sistēmu? Reāli sanāk, ka ja nenomainu telefona numuru, Tinders man ies secen ??

Vai tad nevarēja arī caur fb? Atceros, ka vienai paziņai bija divi profili un teica, ka viens esot caur tel.nr, otrs fb 😄
24.03.2021 03:09 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
thrfrweare @ 23.03.2021 23:41
Mazliet off topic..
Kādai nav bijusi šāda situācija un nezin kā apiet sistēmu? Reāli sanāk, ka ja nenomainu telefona numuru, Tinders man ies secen ??

Intereses pēc ieskatījos, ja arī uzklikšķina uz pieteikšanos ar Facebook vai Google kontu, tāpat pieprasa tālruņa numuru. Ja neesi bloķēta tikai uz konkrētu laiku, tad visticamāk nāksies nopirkt jaunu SIM karti.
Padomā, kāds varētu būt iemests Tinderim. Manu draudzeņu lokā arī ir bijuši šādi gadījumi (kā neilgās, tā arī nopietnās attiecībās). Tā kā agrāk aktīvi Tinderojos, trīs draudzeņu puišus arī nosūdzēju, bet bija vēl daudz pazīstamu puišu seju, kuriem ir draudzenes un uzsākot sarunu, visi kā viens - tikai garlaicības mākti ir šeit, grib papļāpāt (vispār kur prāts mačoties ar draudzeņu draudzenēm).
Es absolūti nebūtu mierā ar to, ka mans draugs brīvajā laikā Tinderī māc garlaicību un pļāpā ar meitenēm. No sākuma visdrīzāk "izteiktu brīdinājumu", taču ja tas atkārtotos, vai sarakstes nebūtu tikai tādas tukšas pļāpas, pamestu nedomājot. Tavā gadījumā (pēc draudzeņu pieredzes) vajag pierādījumus - vismaz ekrānuzņēmumu ar bildi no turienes, kaut gan ar to arī var būt par maz, ja pretī ir slīpēts tipiņš (vecs konts, draugi pamuļķojās un uztaisīja profilu).
Es visticamāk noriskētu un uztaisītu viltus profilu, lai patiesi pieķertu, taču tikai tādā gadījumā, ja attiecības tāpat būtu uz brukšanas sliekšņa, pretējā gadījumā neredzu nozīmi puisim radīt neērtu situāciju, izrunā to visu un miers.
24.03.2021 08:29 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Šķiries!
16.06.2021 19:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits