Man sanāk tikai pozitīva pieredze.
Pasūtīju no Mayras kleitas un jostas, gāju klātienē, ņēma mērus, piemērīju, palaboju, ko vēlējos citādāk. Attieksme laipna, viss notika solītajā termiņā. Es gan šķiet pirms vairākiem mēnešiem lasīju FB vienas meitenes ierakstu par problēmām ar Mayru, bet mana personīgā pieredze ir laba.
No Zib* internetveikala esmu nesen sūtījusi kleitu un sejas maskas, viss super, piegāde uz Omnivu nebija ilga, skaistās kastēs, vizuāli un kvalitāte patīk.
Nela gems pasūtīju rotaslietas un izņēmu klātienē, viss bija ātri, es vēlējos nedaudz citu rotaslietu nekā bija mājaslapā pieejama, viņi pielāgoja pēc manām vēlmēm. Vienīgais mīnuss - gan pati iepērkoties, gan kad draudzenes iepirkās, netiek doti čeki.. ti, izskatās pēc krāpniecības ar nodokļiem.
To pašu varu teikt par IG @aijas.seju_maskas. Pret maskām it kā nav iebildumu (izskatās skaisti un ir kvalitatīvas, lai gan man šķita par biezu, pagrūti ilgstoši tajās atrasties un tāpēc neizmantoju), bet nodokļi maksāti netiek.
Pārējās latviešu zīmolu preces (drēbes, aksesuāri, kosmētika utt) esmu pirkusi tādos latviešu veikalos kā Mūsmājas, Riija, Baltic space. Neatceros nevienu vilšanos.