Eksperte @ 15.03.2021 13:55
Es nekad neesmu izmantojusi šādu pakalpojumu, pat DPD skapi neesmu izmantojusi, nekad neesmu dzirdējusi, ka kāds šādu bodes opciju manā paziņu loka būtu izmantojis. Kā es izsecināju, ka jādodas pie pārdevēja ar visu kas nepieciešams un īsziņu? Jo tas prasa tieši divas pelēkās šūnas smadzeņu rievās. Ir ok, ja cilvēki nezina lietas, taču man daudz ērtāk liekas aizbraukt uz staciju, uzprasīt kur un kā tas darāms, ja jau norādīta adrese, un paka ir pie tevis, nevis taisīt diskusiju un gaidīt uz atbildi. Es necenšos tīši būt aizskaroša, taču brīžiem brīnos kā cilvēki nespēj elementārām lietām rast paši risinājumu, turklāt vel šajā interneta laikmetā, kur tu iegūglē un viss jau ir priekšā.
Degvielas uzpildes stacijā biju vēl tad, kad nebija atnakusi paciņa, tāpēc samulsu, kad atnaca sms, ka tieši stacijā, paku bodē jāsaņem, kur to nemanīju.
Un kāpēc nevar pajautāt te?
Atceros, ka tu pati man pārmeti, kad jautāju par kājas sāpēm....
Dazbrīd tāda sajūta, ka forumam ir nerakstītie noteikumi - jautāt kur atrast paku bodi nedrīkst, jo var aiziet taču pa taisno uz degvielas uzpildes staciju un noskaidrot.
Painteresēties, vai kādai ir bijušas konkrētā lokalizācijā sāpes un par ko tas varetu liecināt arī nevar, jo tam ir domāti ārsti.
Bet forums noteikti ir domāts lai uzsistu klačiņu par kārtējo Didrihsones soli, aprunātu influenceres un smeltos padomu ko darīt, ja puisi mīli, bet viņš tevi klapē. :) Vitāli svarīgas lietas.
Nav uzbraucieni tev un nav tēmēts uz tevi, vienkārši novērojums, ka pēdējā laikā jebkura nopietnāka vai mazāk nopietna diskusija tiek izsmieta, jo visu taču var uzzināt piezvanot, aizejot utml, bet tukšas pļāpas par Didrihsoni un citiem štruntiem tiek celtas godā. Tur var aizrakstīt vairākas lapas par to, cik attieksme sūdīga, cik neizdevies fotošops, cik daudz mākslīgā skaistuma utml.
Cilvēki, esiet jaukāki. :) Neviens neliek iesaistīties, ia diskusija sķiet stulba.