Man agrāk bija uzskats,ka Es nekad nevarētu būt kopā ar ārzemnieku,tieši šo iemeslu dēl, jo skita būtu grūti sadzīvot atškirīgo tradīciju,uzskatu un kultūras dēlj,bet dzīvē notiek savādāk!
Tagad Esmu kopā ar Angli ,vinjš ir loti atvērts ,vienmēr izrādījis interesi par Latvijas kultūru,tradīcijām ,svētkiem,vēsturi!
Mēs svinam Ziemassvetku vakaru ,ejam uz Ziemassvetku mesi ,Lieldienas krāsojam olas arī pa latvisko ar dažādiem dabas materialiem un sīpolu mizām,Jānus/Līgas nesvinam ,jo nav īsti neviens Latvietis ar ko kopā svinēt,ja godīgi neesmu tik loti pati Latviešu tradicionālo svētkus svinētāja,piem,budēljos neesmu nekad gājusi un rītas rasā muti ar neesmu mazgājusi Lieldienu rītā!
Protams,mentalitāte ir savādāka,bet neteiktu,ka sliktākakas man svarīgākais tas ,ka vienmėr labi izturējies,izrādījis rūpes par mani,dažreiz pat liekas par daudz,vienmēr pajautā vai man kaut ko atnest ,piem,no virtuves,vai nopirkt veikalā kaut ko ,Protams gan jau arī Latvieši to visu dara ,ja godīgi Es negribu teikt ,ka kāda tautība, mentalitāte ir labāka vai sliktāka,viss atkarīgs no konkrētās personas ,jo visās nācijās ir pa kādiem kretīniem!
Mīnuss vienīgais tas ,ka nevar komunicėt ar maniem vecākiem!
Bet tas arī viss!
Esam viens pie otra pieraduši viss liekas normāli,nothing special ,kā sacīt jāsaka!
Vairs jau tās atškirība neizjūt tik loti,bet Es esmu pati arī bijusi loti atvērta un diezgan viegli integrējos Anglijā!