Vīrs - psihopāts.

Reitings 157
Reģ: 02.11.2010
Ko iesākt ar vīrieti, kurš neprot kontrolēt savas emocijas? Kopā esam jau daudzus gadus, precējušies, ir bērni...
Vīrietis nodrošina mūs (ģimeni) finansiāli, ved uz randiņiem, dāvina ziedus, dāvanus, no malas man ir ideāla dzīve. Taču retais zin, ka vīrs ir psihs, mani fiziski neaiztiek, bet emocionāli ļoti. Kā kaut kas nav pa prātam, tā ir elle. Psiho , ārdas. Kad atcērtu pretī , aizdomājas, atvainojas, lien uz ceļiem, bet tas nebeidzas, drīzāk ar katru reizi trakāk. Var sabļaut virsū ar rupjiem vārdiem manas ģimenes priekšā, nevar beigt savu psiholēkmi, kamēr neesmu novesta līdz asarām...
bērni aug to cisu redzot, ir sāpīgi, jo savādāk , tajos brīžos kad nepsiho, viss ir labi. Bet pārējajos, sirds lūzt. Bail iet prom, jo apkārtējie vīrieši nešķiet labāki, bail iegrābties vēl trakākā cilvēkā... ko iesākt?!?!
05.03.2021 20:34 |

Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Reicha šeit reģistrējās un uzreiz izdzēsās tikai lai uzrakstītu šo komentāru? 😀
13.04.2021 20:02 |

Reitings 73
Reģ: 04.07.2016
Viss iepriekš teiktais var būt iespējams, bet tikpat labi problēma var būt tīri neiroloģiska. Man radiniecei vīram šitādi psihie nāca virsū. Citu iemeslu dēļ vajadzēja galvas izmeklējumus veikt, kā rezultātā konstatēja ka smadzenēs audzējs. Paveicās, izoperēja. Trakuma lēkmes pārgāja.
13.04.2021 20:32 |

Reitings 347
Reģ: 15.01.2020
ahaha Susurs8454 aka Turbopeka izdzēsa savu profilu :D
Šī tak bija tā pati, kura apsmēja Jeļenu viņas kāzu dienā Ietekmeļu tēmā, šķaidīja indi uz visām pusēm, ņirgājās, sevi pie tam slavējot, ka viņai pašai ir ideāla dzīve :D
Kā tad, kā tad, tagad mēs visas redzam, cik patiesībā nožēlojama ir Turbopekas dzīve.
1000x labāk dzīvot kopā ar vecākiem, attāluma attiecībās, bet starp mīlētiem cilvēkiem, nevis kā tev, kur pašas vīrs morāli pazemo ikdienā bērnu priekšā.
"BITCH PLEASE" taviem vārdiem sakot :D
Karma is a bitch.
+++++++
man nav žēl tādas cūkas.
Tas ir arī labs piemērs pārējām, kuras uzēdas uz viena cilvēka un indi spļauj, gan Ietekmeļu tēmā, gan Butterfly!
13.04.2021 23:32 |

Reitings 347
Reģ: 15.01.2020
pacelšu vēl, lai šis autores - Turbopekas kauna traips pastāv te ilgāk :P
14.04.2021 14:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)