laikam nākošreiz tā būs jāizdara 😁Florie @ 03.03.2021 22:46Ja normāla izrunāšanās nelīdz, tad paņem tos netīros traukus un ieliec gultā viņa pusē, varbūt aizdomāsies :D
Ir man draudzenes tā darījušas, ja nebija trauki novākti.. Neuzskatu, ka tev būtu aiz pieauguša vīrieša jāvāc tikai tāpēc, ka esi sieviete. :)
laikam gan pati vainīga. Bet tas jau no saknēm, vecāki izlaiduši, novākuši, izdarījuši viņa vietā..Eksperte @ 03.03.2021 22:58Manās attiecībās mēs nebaidamies viens otram norādīt uz neizdarītām lietām vai lietām kas jāuzlabo sadzīvē. Ja ko vajag tad vienkārši izdaram. Viens vai otrs, tam nav nozīmes. Lielākoties jāatzīst ka uzkopēja un mājas sakārtotāja esmu es, bet īpaši par to nesūdzos jo man ir savi kārtības principi, kas varbūt otram nešķiet svarīgi. Tāpēc labāk izdaru pati nekā pārdaru. Tādēļ nekādas dirst sūtīšanas vienam otra virzienā nenotiek.
Šķiet, ka problēma ir ieilgusi jo minēji ka apnicis klusēt. Tātad neteici jau pašā sākumā un viņš vienkārši pieradis. Kā risināt? Normāla saruna.
Digimons @ 03.03.2021 23:05laikam gan pati vainīga. Bet tas jau no saknēm, vecāki izlaiduši, novākuši, izdarījuši viņa vietā..
Bellatresa @ 04.03.2021 00:32Es domāju, ka tas jau nāk no bērnības, kā viņš ir audzināts. Daudzus gadus atpakaļ iepazinos ar simpātisku puisi.Tikāmies pāris mēnešus. Tomēr, visa sajūsma pazuda aizejot ciemos.Dzīvoja ar mammu. Istaba nekārtīga. Viņa mamma mums vienmēr gatavoja ēdienu. Simts reizes prasīja vai vēl kaut ko nevajag. Pat šķīvjus savāca. Es kā ciemiņš neiebildu, bet brīnījos par viņa vienaldzību. Viņa mamma norīkoja mums visādus koncertus, izrādes, pasākumus utt. Sākumā domāju, ka pats ,bet beigās atzinās. Pat dāvanu man Valentīndienā bija pirkusi viņa mamma, nevis viņš. Sāku iebilst, ka tā nevar, jāpalīdz mammai, jāmeklē darbs vai jāstudē. Es tobrīd studēju,viņš neko. Darba meklējumi vienmēr beidzās ar bezdarbu. Viss par grūtu, šis un tas nepatīk. Viņam labāk patika dzert alu(par mammas naudu) un truli spēlēt datorspēles. Pēdējais piliens bija, ka esot reiz ciemos, viņa mamma palūdza viņam iznest miskasti ,par ko saņēma naudu! Pateicu, visu ko domāju
Palikàm tikai kā paziņas. Viņš pārdzīvoja, bija plānojis ar mani redz nākotni, kāzas utt. Smieklīgi !? Ārprāts!Šodien, viņš vēl joprojām ir viens, nestrādā, dzīvo pie mammas,uz viņa rēķina! Ar šādu puisi es pirmo un pēdējo reizi dzīvē saskāros!
Miaa @ 03.03.2021 23:28Esmu dzīvojusi kopā ar tādu vīrieti. Sākumā pat īsti par šo problēmu neaizdomājos, bet atlika uz pāris dienām aizbraukt, lai pēc tam atgrieztos dzīvoklī, kurš izskatījās pēc cūku kūts (bet tas pat būtu apvainojums cūkām, jo cūka, kā zināms, ir viens no tīrīgākajiem dzīvniekiem) - zem gultas nenomazgāti šķīvji ar jau piekaltušu ēdienu pie tiem, netīras zeķes uz grīdas, miskastes līdz augšai pilnas, mans dvielis pieķēpāts ar kaut kādu krāsu un vienkārši nomests vannaistabā uz grīdas. Plusā tam visam vispārējs haoss, kad katra lieta, kas ņemta, nav nolikta vietā, bet mētājas kaut kur uz galda, dīvāna vai gultas. Toreiz biju tik dusmīga, ka visas tās lietas - gan netīrās zeķes, gan šķīvjus, gan smiltis no viņa apaviem ar kuriem viņš bija izstaigājis visu dzīvokli - savācu kopā vienā kaudzē un atstāju istabas vidū un gaidīju tik ilgi, kamēr pats nesavāca. Par laimi, drīz vien izšķīrāmies. Tādi vīrieši, kuri pēc sevis neko nevar savākt, uzdzen tādu riebumu, ka tādos brīžos no sirds priecājos par to, ka dzīvoju viena. Neuzskatu pieauguša vīrieša zeķu mazgāšanu, izēsto trauku meklēšanu zem gultas vai no apaviem atstāto smilšu slaucīšanu par savu pienākumu.
Ārprāts, man šķiet, mums ir bijis viens un tas pats draugs. Viņam bijušas šausmīgi daudz meitenes/sievietes, tāpēc iespējamība ir tiešām liela. 😑
ārprāts, un ko šādos gadījumos domā māte, ka tas ir Ok?? Šausmas 😀Bellatresa @ 04.03.2021 00:32Es domāju, ka tas jau nāk no bērnības, kā viņš ir audzināts. Daudzus gadus atpakaļ iepazinos ar simpātisku puisi.Tikāmies pāris mēnešus. Tomēr, visa sajūsma pazuda aizejot ciemos.Dzīvoja ar mammu. Istaba nekārtīga. Viņa mamma mums vienmēr gatavoja ēdienu. Simts reizes prasīja vai vēl kaut ko nevajag. Pat šķīvjus savāca. Es kā ciemiņš neiebildu, bet brīnījos par viņa vienaldzību. Viņa mamma norīkoja mums visādus koncertus, izrādes, pasākumus utt. Sākumā domāju, ka pats ,bet beigās atzinās. Pat dāvanu man Valentīndienā bija pirkusi viņa mamma, nevis viņš. Sāku iebilst, ka tā nevar, jāpalīdz mammai, jāmeklē darbs vai jāstudē. Es tobrīd studēju,viņš neko. Darba meklējumi vienmēr beidzās ar bezdarbu. Viss par grūtu, šis un tas nepatīk. Viņam labāk patika dzert alu(par mammas naudu) un truli spēlēt datorspēles. Pēdējais piliens bija, ka esot reiz ciemos, viņa mamma palūdza viņam iznest miskasti ,par ko saņēma naudu! Pateicu, visu ko domāju
Palikàm tikai kā paziņas. Viņš pārdzīvoja, bija plānojis ar mani redz nākotni, kāzas utt. Smieklīgi !? Ārprāts!Šodien, viņš vēl joprojām ir viens, nestrādā, dzīvo pie mammas,uz viņa rēķina! Ar šādu puisi es pirmo un pēdējo reizi dzīvē saskāros!