tieši uzaudzēt masu,muskuļusC00L Dzipsy @ 03.03.2021 16:32Ko tu gribi no tā dibena dabūt? Notievēt? Uzaudzēt masu, muskuļus?
noteikti nav pretenziju pret to. esmu mēģinājusi visādus vingrinājumus un vienmēr viss ir aizgājis tieši uz kājām un dibenam nekā :(Redrose @ 03.03.2021 17:19Vai Tu esi gatava , ka uzaugs muskuļi arī kājām, vai tieši velies vairāk uz dupša? Ir atsevišķi vingrinājumi kuri minimāli dod kājām un vairāk dibenam, jo lielākoties ir gan , gan .
nu kādus kardašjanas variantus? 🤮 noteikti nē.putns @ 03.03.2021 17:35Njā. Iesaku nodarboties ar normālu sportu, nevis mēģināt dabūt Kardašjanas variantus.
racc @ 03.03.2021 17:34noteikti nav pretenziju pret to. esmu mēģinājusi visādus vingrinājumus un vienmēr viss ir aizgājis tieši uz kājām un dibenam nekā :(
kauns teikt, viss liekais aiziet uz vēderu un kājāmsla @ 03.03.2021 17:57
Tas ir atkarīgs no ģenētikas. Ja pa sieviešu līniju plūst apaļumi tieši uz gurniem, dibenu, tad uzēdot vai sportojot visa masa aizies tur. Un skaties, kā tev ir. Tev ir bijis, kad pieņemies svarā? Kur tev tas viss aiziet? Pēc tā arī skaties. Zinu sievietes, kuras gadu gadiem trenē dibenu, un vienalga plakans, kājas gan lielas un muskuļainas. Tādā gadījumā vienīgais risinājums ir plastiskā operācija.
Ja pa sieviešu līniju
sasmeejos😂😂😂😂Tweek @ 03.03.2021 18:26
Hvz...man pa sieviešu līniju visas ir apveltītas ar apaļumiem gan krūtīs, gan dibenā, bet es esmu vienīgā, kura mantojusi sava tēva figūru ar nožēlojamu A cup ????????
racc @ 03.03.2021 18:18kauns teikt, viss liekais aiziet uz vēderu un kājām