nezināju par tādu aplikāciju, tikko nolādeju, atverot , prasa ieiet iekšā, bet nekur nav opcijas - reģistrēties.?? Kā tad lai es ieeju, J neesmu reģistrējusies?Lizavay @ 11.03.2021 10:53Aizpildīju 1.martā un šodien ienāca. Arī izmantoju attaisnoto izdevumu aplikāciju, uzreiz pēc ārsta apmeklējuma nofočēju čeku, savadu datus un varu par to aizmirst. Ļoti ērti.
Digimons @ 11.03.2021 16:20nezināju par tādu aplikāciju, tikko nolādeju, atverot , prasa ieiet iekšā, bet nekur nav opcijas - reģistrēties.?? Kā tad lai es ieeju, J neesmu reģistrējusies?
Pama @ 11.03.2021 16:17
Ko nozīmē "rēķināju, ka atgriezīs 200 Eur"? Tāda summa bija aprēķināta un rādījās eds? Jo ja VID pārbaudot atklāj neprecizitātes, viņi paziņo, ka summa tiek mainīta un ir paskaidrojuma vēstule. Un, ja nemaldos, vairāk par 120 Eur par ārstiem nevar atgūt, jo limits čekiem ir 600 Eur un atgūt var 20%
123annna @ 11.03.2021 16:29
Uzradijas, ka attaisnotie izdevumi jeb “ Uz nākamajiem taksācijas gadiem attiecināmie attaisnotie izdevumi (7. - 11.)” ir 235eur.
Cheki par arstniecibu bija iesniegti par 2020gadu.
- goda vards nesaprotu, kur ta summa peld.
Esmu izlasiju likumu, meklejusi atbildes. Bet man nepielec kapec ienaca tikai summa par parmaksatajiem nodokliem ?♀️?♀️?♀️
C00L Dzipsy @ 11.03.2021 16:31
Cik tev pirms čeku iesniegšanas rādīja nodokļu pārmaksu? Varbūt biji Valstij parādā un čeku atmasa nomīnusoja tavu parādu.
es jau googlē to aplikāciju nemeklēju, app store nolādēju, tur nebija nekāda lietošanas instrukcija!C00L Dzipsy @ 11.03.2021 16:28
Cilvēki, jūs google vairs neprotat izmantot? VID instrukcijas zem aplikācijas?
123annna @ 11.03.2021 16:29
Uzradijas, ka attaisnotie izdevumi jeb “ Uz nākamajiem taksācijas gadiem attiecināmie attaisnotie izdevumi (7. - 11.)” ir 235eur.
Cheki par arstniecibu bija iesniegti par 2020gadu.
- goda vards nesaprotu, kur ta summa peld.
Esmu izlasiju likumu, meklejusi atbildes. Bet man nepielec kapec ienaca tikai summa par parmaksatajiem nodokliem ?♀️?♀️?♀️
Tikko iesniedzu deklerāciju. Tā tika pieņemta un viss. Man ir pirmoreiz radies nodokļu parāds. Vai man jāgaida atgriezeniskā saite no VIDa (vēstule, piem., konta nr., termiņš), vai arī varu šo summu samaksāt uzreiz?
Visai ģimenei jau ir nedēļu ir izmaksāts (iesniedzām ap 12:00 1.martā), bet man nav. Diezgan dīvaini, ņemot vērā, ka iesniedzu pirmā un tikai tad viņi. Kādam vēl ir tā?
Meitenes, vai es ktkur varu apskatīt eds.vid līdz šim iesniegtos čekus 2021.gadā? Vēlos pievienot caur aplikāciju uz nākamamo gadu, bet man ir aizdomas, ka mana zobārstnieciba automātiski pievieno. Gribas parliecinaties, lai nejiet dubultā.
Visai ģimenei jau ir nedēļu ir izmaksāts (iesniedzām ap 12:00 1.martā), bet man nav. Diezgan dīvaini, ņemot vērā, ka iesniedzu pirmā un tikai tad viņi. Kādam vēl ir tā?