missfortune @ 26.02.2021 13:46Vispirms man Tev jautājums - vai Tev pašai ir bērni?
Derisa @ 26.02.2021 13:57Bet jums tas nešķiet dīvaini-mēģināt kļūt populārai uz sava neskaistā bērna rēķina? Kāpēc lai cilvēkiem patiktu skatīties uz neglīta bērna bildēm? Instagramā taču pamatā tiek sekots skaistiem cilvēkiem, no kuriem var iedvesmoties. Tas nozīmē, ka šīs neglīto bērnu mātes ir aklas un domā, ka viņu bērni ir extra skaisti un interesanti?
Derisa @ 26.02.2021 13:57Bet jums tas nešķiet dīvaini-mēģināt kļūt populārai uz sava neskaistā bērna rēķina? Kāpēc lai cilvēkiem patiktu skatīties uz neglīta bērna bildēm? Instagramā taču pamatā tiek sekots skaistiem cilvēkiem, no kuriem var iedvesmoties. Tas nozīmē, ka šīs neglīto bērnu mātes ir aklas un domā, ka viņu bērni ir extra skaisti un interesanti?
Wonder woman @ 26.02.2021 14:01
Vai Tad obligāti jābūt skaistam,lai būtu influenceris?
Es sekoju tiem ,no kā varu ko iemācīties,kaut kas kas tuvāks mana dvēselei, nevis tiem kam tikai pretty sejina
Kāpēc lai cilvēkiem patiktu skatīties uz neglīta bērna bildēm? Instagramā taču pamatā tiek sekots skaistiem cilvēkiem, no kuriem var iedvesmoties. Tas nozīmē, ka šīs neglīto bērnu mātes ir aklas un domā, ka viņu bērni ir extra skaisti un interesanti?
Man ir bērns, viņš ir skaists, to saka daudzi, pat sveši cilvēki uz ielas.
mollia @ 26.02.2021 14:30
Tu esi Ļoti ar lielo L neglīta no iekšpuses un tev jau nu vismazāk būtu jāsatraucas kā izskatas citi bērni. Galvenais, ka tavs ir skaists. Skaties, ka paliekot vecāks, arī nepaliek neglītāks....
man tieši Adrija nepatīk, bet gan otra meita.Amii @ 26.02.2021 14:39Man tieši šķiet, ka Nīmanei nav nekādi glītie bērni.
Danenbergsones Adrija man liekas tiešām glīts bērns. Un tādi man paziņu lokā ir vairāki, kuri tiešām ir glīti.
Mana bērna abi vecāki ir daudz skaistāki
Didrihsoni aprunāt visas gudras- viņa taču arī kādreiz bija bērns.
man tieši Adrija nepatīk, bet gan otra meita.
Patīk Saulietes meitas, simpātiskas
Laylla @ 26.02.2021 14:41Jā teikšu kā domāju, patiešām ir nesimpātiski bērni tai pašai šeit aprunātajai Laurai https://instagram.com/laura_penka?igshid=5i722l401m3x nu nav meitenīte kā no žurnāla, bet es noteikti to skaļi neteiktu.. katram vecākam savs bērniņš ir skaists.