Ja runājam par tām kuras var just sievietēm uz ielas tad tās ir drogu smaržas. 😅 agrāk viņas pirku un ļoti labi atpazīstu uzreiz. Bet ja runājam par savām iemīļotākajām tad tās ir Saint Laurent. YSL
Ja vēlies atrast tieši tās, tad vismaz kaut kāds minimāls smaržu raksturojums būtu noderējis. Saldas, svaigas, austrumu...? Varbūt kāda nots, kas izteikti jūtama?
Nu godīgi, lielākā daļa smaržojas ar tādām, ka man pilnīgi galva sāp. Var pavilkt uz vemšanu, nosmakt. Vienīgā labā no atmiņām palika kursabiedrenes Victoria's Secret Love Addict, ko pati pēc tam nopirku.
Dolce Gabbana L'Imperatrice, Lanvin Eclat d'Arpege, Hugo Boss Femme, Thierry Mugler Angel, Lancome Tresor, Dior Poison. Tās pirmās ienāk prātā. Vispār populāru ir daudz, var saukt un saukt. Vieglāk pajautāt smaržu nēsātājai.
Vismaz minimālu raksturojumu vajag, tā jau var tikai minēt-Armani Si, D&G Light blue, tagad ziemā varētu būtu arī Paco Rabanne Lady million, YSL Black opium.
Sakiet, kas varētu būt par smaržām, kuras atgādina tādu patīkamu pūdera smaržu? Reāli tādas pastāv ļoti sen, gadus 20-30 token, bet nekā nevaru atkost to patīkamo aromātu.
Dior un Versace, tavā gadījumā es skatītos kādus Faberlic, Avon smaržas ir kādreiz šad tad sūtīts, kopumā bija labi. Paskaties zemo cenu dienas 1a.lv tur arī varēsi nopirkt smaržas par saprātīgu cenu. :)
Varbūt Gucci Bambo? Es pati viņas lietoju un daudzi saka, ka ļoti pazīstama smarža. Tāpat piekritīšu par Versace Bright Crystal Aaa un vēl zinu, ka daudzām patīk tā “melnā kurpīte”, aizmirsu kā sauc, bet man tā smarža baigi riebjas 😅👍🏻