Redrose @ 23.02.2021 16:05Atverot veikalus, atkal visi sāks iet šopingot ar savām ģimenēm, draudzenēm. Visi iepirkšanās centri būs parpildîti, kā jau vienmēr, bet man kaut kā tā pat vienalga, nedzīvoju Lv. ?
PureGold @ 23.02.2021 17:01
Šim es tik tiešām piekrītu! Zinot latviešu mentalitāti, pirmajā nedēļā, kad atvērs veikalu, būs tāds trakums! Uz vasaru jau būs trešais Covid vilnis. ?
Kā arī, es nesaprotu tos cilvēkus, kas viscaur komentāros brēc, ka internetā neko nevar nopirkt. Manuprāt, tieši internetā var nopirkt visu un dažkārt pat vairāk nekā veikalā.
Atverot veikalus, atkal visi sāks iet šopingot ar savām ģimenēm, draudzenēm.
Manuprāt, tieši internetā var nopirkt visu un dažkārt pat vairāk nekā veikalā.Es nemāku nopirkt preci neredzot, ne man pacietība ņeties ar atpakaļsūtīšanu un nav garantijas, ka tāda vispār iespējama.
Nikola. @ 23.02.2021 17:13
Un kas liedza noteikt veikalus apmeklēt tikai ejot vienam pieaugušajam? Tad nebūtu ģimeņu vazāšanās.
Es nemāku nopirkt preci neredzot, ne man pacietība ņeties ar atpakaļsūtīšanu un nav garantijas, ka tāda vispār iespējama.
Vienīgā lieta ko es nevaru nopirkt internetā ir krūšturis.
Nu tas ir ļoti labi, ka tev acīmredzot ir standartaugums un viss nopirktais der.
Tām kuras internetā neko nopirkt nevar-vai jums visas drēbes jau birst pa vīlēm ārā? Vienīgā lieta ko es nevaru nopirkt internetā ir krūšturis.