blacke @ 23.02.2021 09:49Šādas līdzīgas var atrast jau pārdošanā, ir aktuālas, cilvēki pērk.
Es Tavā vietā izpētītu gatavos produktus, kurus darinājuši citi, un tad uztaisītu aptauju (tās bezmaksas), lai noskaidrotu, kādos vecumos kādas aktivitātes, materiāli mazajiem ir interesējuši ar opciju pierakstīt ieteikumus.
MaijaGardi @ 23.02.2021 10:22Ļoti īsu mirkli bija interese par šāda tipa grāmatu, iegādājos IKEA, esmu redzējusi, ka handmade variantus tirgo par 20-30 un pat 40 eiro, piedodiet, skaisti bet nav tā vērts.
blacke @ 23.02.2021 10:22
https://meeko-kid.lv/bernu-rotallietas/taktil-aktivitasu-gramata.
Ieraksti googlē filca aktivitāšu grāmata un būs pāris piemēri.
No tādām aptaujām nav diži lielas jēgas, es ikdienā strādāju ar bērniem jau gadiem un kā jau arī rakstīji pati tad,kas interesēs vienu - neinteresēs citu. Ir trīsgadnieki,kas mīl puzles un ir trīsgadnieki,kas uz puzli skatās šķībi. (puzles ar 2-3gb) Katrs ir citādāks un mūsdienās tomēr arī pa lielam viss,ko var, jau ir uztaisīts un tiek tirgots.
Runajot par vecumu - sākot no 1 gadiņa, kad grāmata ir tikai tāda izklaide ar pieliekamiem un noņemamiem dzīvnieciņiem un cita veida formām. Kā arī nedaudz vecākiem, kad jau attīstās pirkstu veiklība un ir iespejams, piemēram, izvērt caur cilpiņu striķi
blacke @ 23.02.2021 11:02Ja tas patīk un sanāk tad tik uz priekšu un taisi! Vienmēr būs lietas,kas konkrētam vecumam paredzētas un sanāk tikai uz īsu periodu, bet cilvēki tāpat pērk. Galvenais, lai piesaista uzmanību un ir pirkšanas vērtas. Es gan neesmu eksperts, bet man pat liekas ļoti labas tās, ko ieliku linkā, ir sanācis arī dzīvē tādu rokās turēt un likās laba, cena gan liekas augsta priekš tādas grāmatiņas. Bet ja šīs ir cenā no 25-65eur un tavuprāt ir zem katras kritikas, tad man rodas jautajums cik tu gribētu par savām grāmatiņam?