Sveikas! Nezinu pie kā vērsties, draudzenes man tik labas nav, lai šo savu sāpi stāstīti, nē nu ir labas, bet man pašai kauns, ka savu dzīvi esmu tik tālu novedusi un ļāvusi ar sevi tā izrīkoties.
Esmu kopā ar puisi jau ļoti ilgi, jau 10 gadi būs kopā. Visu laiku kā pa kalniem un lejām, esam šķirušies neskaitāmas reizes, bet vienu tā patiešām kārtīgi, jau katrs dzīvojām savu dzīvi, veidojām citas attiecības, bet pēc pāris mēnešiem tāpat atkal sagājām kopā.
Jau sen esmu viņu pieķērusi vairākas reizes sarakstoties ar citām, pilnīgi man nepazīstamām sievietēm, pēc maniem meklējumiem saprotu, ka tās ir atrastas iepazīšanās portālos. Tajās sarakstēs, ko esmu lasījusi, nekas tāds īpašs nav bijis, sajūta, ka aiz garlaicības tas darīts. Bet fakts, ka vīrietis darba laikā atrod laiku, lai atrastu svešus numurus un tgd rakstītu. Liekas, ka vēlas pašapliecināties, ka vēl kāda cita viņu grib un nav zaudējis savu agrāko šarmu. Pēc tām pieķeršanas reizēm vienmēr ir bijuši strīdi, bet parasti visu pagriež pret mani - kādēļ es esmu skatījusies viņa telefonu utt. Kaut vai es to darīju tikai tad, kad nu tā iekšējā sajūta teica, ka nav labi - un arī nekad nepievīla. Nu un pēc šiem strīdiem vienmēr solījumi, ka tā vairs nedarīs, ka ar tām sievietēm nekad nav ticies un neko arī nav gribējis, tik tā vienkārši izklaide.
Kādu brīdi no šī visa bija miers, jau par tādu iespēju biju aizmirsusi, bet vakar 12 naktī viņam skan telefons, viņš nospiež. Bet tā nebija sms, vai zvana skaņa - viņš saka, ka esot kaut kāds atgādinājums. Labi, ok, guļu tālāk. Paiet pāris minūtes un atkal, viņš ņem telefonu un es paskatos un redzu, ka tas ir zvans, un saprotu, ka no messenger, bet vārdu ieraudzīt nepaspēju, uzreiz protams, sāku jautāt, neko man neatbild, uztaisa skandālu, ka tas bija atgādinājums, lai es liekot mieru ar saviem izdomājumiem, aizgāja uz otru istabu, uzreiz redzēju, ka iegāja facebook un tad izslēdza telefonu un aizgāja gulēt.
Šodien no rīta nerunājām, aizgājām uz darbiem, rakstīju sms ar jautājumiem, atbildēja, ka darba kolēģis esot netīšām saspiedis un piezvanījis viņam. Bet ne jau 2 reizes ar 10 min starpību, un kāpēc naktī teica, ka atgādinājums no epasta skan. Es saprotu, ka tur protams ir kāds cita, bet pierādīt es neko nevaru, nezinu viņa paroles nekur un melo viņš izcili. Viss tiks pagriezts tā, ka es esmu beigās vainīga.
Es saprotu, ka šī viņa sarakstīšanās tomēr arī šobrīd turpinās, tikai viņš to māk vēl labāk noslēpt, jo citās reizēm vienmēr attiecīgajiem čatiem klusumi uzlikti, lai neiztraucē, kad es esmu blakus.
Un šobdrīd nezinu ko man darīt. Saprotu, ka ir jāšķiras, bet es to nespēju. Bez viņa es būšu tukša vieta, tad man ir jāiet dzīvot atpakaļ pie vecākiem, ar savu algu dzīvokli viena nespēšu uzturēt, viss arī dzīvoklī pirkts par viņa naudu, ja viņš aizietu prom, es paliktu uz plikas grīdas sēdēt. Kā arī mums ir kaķis, kuru es vājprātīgi mīlu, pat vairāk kā viņu, bet kaķis (šķirnes) arī pirkts par viņa naudu un visu kaķa uzturēšanu sedzis viņš.
Pateikšos par kādu viedokli un iedrošinājuma vārdiem!