coffe time, ja godīgi Tevis minēto pirmo variantu par to, ka atmetot nomet arī svaru īsti dzirdējusi neesmu, cik esmu redzējusi, parasti ir Tavs variants:
Esmu dzirdējusi citi paliek tievāki atmetot,bet man laikam būs tas otrs variants,ņemos svarā!
Ļoti sen, vairs neatceros kur un kad, šo tēmu arī neesmu pētījusi, bet esmu dzirdējusi, ka tabaka satur cukuru. Ja spriežu pēc sevis, tad tā noteikti ir taisnība, jo smēķēšanas stāžs man jau ir nepiedienīgi liels😁, bet viena lieta, ko esmu piefiksējusi - man neprasās saldumi, t.i. kafiju, tēju dzeru bez cukura, reizi 3-4 mēnešos iegribās piem. halvu, šerbertu vai balto šokolādi, bet jubilejās kūkas spēju ieēst tikai ar piespiešanos, ar noteikumu, ka citādāk aizvainoju namamāti... Ja Tev bija līdzīgi, varbūt, ka atmetot jāpiedomā pie tā, kā nepieciešamos cukurus uzņemt piem. ar augļiem, nu nezinu, neesmu spečuks šajā jomā.
Es arī neesmu nekad tā drastiski atmetusi, šobrīd es savu procesu saucu nevis par atmešanu, bet iziešanu no smēķēšanas pieraduma, jo daru to salīdzinoši lēni, bet pakāpeniski, bet vēl viena lieta, ko esmu piefiksējusi, ka tik pat labi kā zālīte (sporta☺) un aktīva sportošana (te gan noteikti uzreiz arī jāseko uzturam, lai būtu pietiekami olbaltumvielas u.t.t.), darbojaa arī parasta pastaiga, ar noteikumu, ka dienā tiek noieti vismaz 10 000 soļi, nav nepieciešams tik ļoti sekot uzturam, ķermenis pats izkristalizē ko vēlas+izvēdināta galva un iespēja atslēgties no stresa, ko rada atkarības apkarošana un nikotīna trūkums.