Alphha @ 08.02.2021 08:20Nē no avon un oriflame tālu. Es esmu NL un drīzāk kā NL. Perkoties pelni bonusus, krāj punktus, cashback un ja tev ir komanda zem sevis tad no tiem tev vēl skaitās punkti klāt, kad veido kvalifikāciju un par kvalifikācija saņem naudu.
Tikko redzēju ka viena no Greenway kam ir komanda 17 cilvēki saņem 2000€ eiro. Viss forši, bet tu pat nevari iedomāties cik grūti atrast tos 17 kas katru mēnesi super aktīvi strādās. Kopumā var jau pelnīt, bet nav viegli
Alphha @ 08.02.2021 08:45Domāju, ka savu nevajadzīgo viedokli varēji nerakstīt. Es visu jau paskaidroju, bet tev jāiemet savas piecas kapeikas pasakot to pašu ko es ??
Un kāda vēl reklāma, cilvēka pateica, ka neinteresē iet strādāt tur un prasa kaa viss notiek. Nomierini savus nervus ??
Alphha @ 08.02.2021 08:45Domāju, ka savu nevajadzīgo viedokli varēji nerakstīt. Es visu jau paskaidroju, bet tev jāiemet savas piecas kapeikas pasakot to pašu ko es ??
Un kāda vēl reklāma, cilvēka pateica, ka neinteresē iet strādāt tur un prasa kaa viss notiek. Nomierini savus nervus ??
C00L Dzipsy @ 08.02.2021 08:33
Atkal savu NL reklamē? ? Vēl nesen tava mamma bija NL, tagad jau pati! ? Ģimenes bizness?
Katz @ 08.02.2021 08:55
Tev tas matu jautājums vēl akutāls? Esi mēģinājusi botoksu matiem?
Katz @ 08.02.2021 08:55
Tev tas matu jautājums vēl akutāls? Esi mēģinājusi botoksu matiem?
Es netaisos to darīt, jo saprotu, ka vieglas naudas nav un marketings nav mans. Vienkārši draudzenes draudzene un bijušās klases biedrenes facebook visu laiku ar to Greenway uzbāžas. Domāju vai tas viņām ko dod? Un kāda tur politika....C00L Dzipsy @ 08.02.2021 08:39Mārketinga piramīdas shēmas, kā Avon, Oriflame, NL. Sāksi pelnīt tikai tad, kad zem sevis būsi savākusi tādus pašus pārdevējus kā tu un kuri arī kaut ko pārdos. Ja zem tevis būs 20 cilvēki, bet viņi neko nepārdos, arī tev nekāda labuma nebūs.
Viņiem labpatīk sevi dēvēt par menedžeriem, tautas valodā tos sauc par izplatītājiem/pārdevējiem.
Ja nevarēsi katru mēnesi noturēt savu kvalifikāciju ar noteiktu apjomu, būsi zaudētājos.
Vai tev to vajag? Nē nu, ja nav ko darīt un gribas besīt savus draugus un paziņas ar spamošanu epastos un vēstulēs, uz priekšu. Es, personīgi, visus kas man ko sūta no šādiem uzņēmumiem, savā Facebook bloķēju.
MINCĪTE @ 08.02.2021 10:17Es netaisos to darīt, jo saprotu, ka vieglas naudas nav un marketings nav mans. Vienkārši draudzenes draudzene un bijušās klases biedrenes facebook visu laiku ar to Greenway uzbāžas. Domāju vai tas viņām ko dod? Un kāda tur politika....
Paldies!!! ))) Tagad viss skaidrs.C00L Dzipsy @ 08.02.2021 10:46
Ja vēlies padziļināti izpētīt, kas tas ir ar ko viņas nodarbojas, tad meklē google: tīkla mārketings, MLM - MultiLevel Marketing.
Īsāk sakot - tas ir veids kā pārdot produktus izmantojot pēc iespējas vairāk cilvēku. Piemērs, tu sāc saviem draugiem, paziņām, radiniekiem, darba kolēģiem izplatīt informāciju par produktu, viņi savukārt šo informāciju nodos tālāk, kas veicinās produktu pārdošanu. Tu zem sevis savāksi cilvēkus, kuri no tevis pirks šos produktus, bet tu šiem pašiem cilvēkiem piedāvāsi iespēju zem viņiem pašiem vākt tādus pat cilvēkus, kuri arī pirks šos produktus. Tu būsi līderis, zem tevis menedžeri un zem menedžeriem būs vēl menedžeru menedžeri. Tad tev sāks parādīties kaut kāda peļņa, atkarībā no tā cik daudz un ko zem tevis esošie cilvēki būs pārdevuši, veidosies procentu daļas no kaut kādas peļņas.
Tīkla mārketiga populārākie uzņēmumi ir Oriflame, Avon, Faberlik, Amway, u.c. (arī NL un Greenway to sarakstā).
Sava nauda prakstiski nav jāiegulda tiem kuri nodarbojas ar MLM. Jāpatērē tik savs laiks, jāprot skaisti runāt, lietot sociālos tīklus, radīt skaistas ilūzijas un jārīko konkursi, kas piesaista cilvēkus.
Visi šie pārdevēji veido "bezmaksas" online apmācības, stāsta kā piesaistīt sev cilvēkus, kādi ir viņu personīgie rezultāti, utt.
Piemēram NL reklamē, ka saviem labākajiem top līderiem, dod "bezmaksas" Mercedes automašīnu apmaksātu, un, ka viņiem esot sadarbība ar pašu Mercedes. Tās ir muļķības, tāds Mercedes ar NL nesadarbojas un ar labdarību nenodarbojas. Ja nespēj noturēt savu kvalifikāciju, tad par Mercedes maksāsi kā par mašīnu kredītā ikmēneša maksājumu, būsi ķīlnieka lomā.