Tad sanāk ka Tu esi attiecībās ar puisi, kuram bijušajai notika kad traks un Tavs puisis uzreiz šī iemesla dēļ satuvinājās atpakaļ ar to meiteni. Līdz ar to tevi pamet?Morena @ 28.01.2021 11:42Šeit jāsaka ka runa nav par attiecībām, kas man ir atjaunojušās pēc šķiršanās.
Puisis ar kuru jau varētu teikt pusgadu komunicēju un satikos, cik tas bija iespējams visā šajā covid situācijā (un puisis lika arī saprast ka esam jau attiecībās),bet pēkšņi visu pārtrauca. Viņa bijušās meitenes ģimenē noticis traģisks notikums, kas satuvināja viņu ar viņa bijušo un pēc visa šī viņi iedomājās dod viens otram vēl vienu iespēju.
Sirds par šo ļoti sāp, jo puisis pacentās, ka pieķeros un uzticos viņam.
Laylla @ 28.01.2021 13:28Tad sanāk ka Tu esi attiecībās ar puisi, kuram bijušajai notika kad traks un Tavs puisis uzreiz šī iemesla dēļ satuvinājās atpakaļ ar to meiteni. Līdz ar to tevi pamet?
Morena @ 28.01.2021 12:02Jautājums arī ir saprotams. "Vai attiecības kuras tiek atjaunotas uz kāda sentimentāla sāpīga notikuma pamata, kas satuvina abus, ir ilgtspējīgas"? Vai arī man ir kāda cerība atgūt puisi?
Vai arī man ir kāda cerība atgūt puisi?
aa un ar to ilgspējīgas, gribēju uzrakstīt, ka viņš sagājās ar savu bijušo un 3 gadus vēlāk tāpat izšķīrās.angelis @ 28.01.2021 16:14Pieredze rāda, ka tās attiecības nebūs ilgspējīgas. Mani arī pameta bijušās dēļ, labi , ka tā. Sākumā pārdzīvoju, pēc tam priecājos, ka netērēja vairs manu laiku. Tici man, nav vērts! Man arī skrēja pakaļ, aplidoja, randiņi, izbraucieni. Pēc tam viss kā ar nazi bijušās dēļ. Tizlākais, ka to uzzināju no citiem nevis no viņa.
Morena @ 28.01.2021 13:51
Nu jau vairs neesam kopā. Bet jā, līdz ar to mani pameta.