dziileii @ 24.01.2021 18:02Labàk pastàsti, kur iepazīsties ar jauniem cilvēkiem?
Es arī gribu aiziet kádà randinjà ? kàdu laiku jau viena esmu.
Tinderis mani galīgi nesaista ?
Katz @ 24.01.2021 18:12Cik esmu skatijusies tinderi, 2 no 100 varētu būt OK, visi kā viens ar savām garlaicīgajām bildēm pie mašīnām un novilktiem krekliem. Kas tas ir? tipa ja tev ir sešpaka, tad match? Nē.
Un diez kā ar meitenēm? vai ir kāds apzīmējums, kas visvairāk apzīmētu meiteņu profilus. Selfiji?
.Putns. @ 24.01.2021 18:22
Gan jau nav tik traki. Puiši vienkārši nezin kas jādara un pieredze rodas eksperimentējot.
Meitenes reti liek selfijus, bet puišiem tas tik ļoti nesatrauc, jo vienkāršāka meitene, jo jaukāk un tādu tur ir maz. Daudzas meitenes lielās ar saviem diplomiem un nenorāda garumu, kas var būt arī nav slikti, taču ne tas ko puiši vēlas redzēt.
Katz @ 24.01.2021 18:12Cik esmu skatijusies tinderi, 2 no 100 varētu būt OK, visi kā viens ar savām garlaicīgajām bildēm pie mašīnām un novilktiem krekliem. Kas tas ir? tipa ja tev ir sešpaka, tad match? Nē.
Un diez kā ar meitenēm? vai ir kāds apzīmējums, kas visvairāk apzīmētu meiteņu profilus. Selfiji?
Redpill @ 24.01.2021 19:21
Es visām meitenēm bez izņēmuma svaipoju pa labi, tad skatos ar ko ir match, tām uzrakstu un tālāk pēc situācijas.
Man arī nav nekādas ekspektācijas vai prasības.
Man neinterisē, ko viņa dara, cik viņa pelna, ģimenes stāvoklis, nākotnes plāni.