Tapēc ka sievietes bieži vien ir viena ar otru konkurences/ienaidnieces.
sinode @ 23.01.2021 22:19
Ok, bet kāpēc? Darbā, turklāt 40+ gados (turklāt visas viņas jau precētas un ar bērniem) neviena ne par vienu veci nekonkurē.
Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 23:34Daudzām sievietēm skauž, ka citas sievietes ir veiksmīgas par viņām tajā pašā darbā,attiecībās , ģimenē u.c lietās , viņas grib iznīcināt veiksmīgās un ieņemt viņu vietas, tās pašas douglas konsultantes vēlas klientēm atņemt puišus/vīrus esmu manijusi, ka dažas konsultantes, ka mušas pielien pie vīriešiem kuri ir atnākuši ar otro pusi, tad sākas ka nejauši nokrīt, kaut kādas preces un pieliecās, lai vecis varētu redzēt viņas dibenu, daudz ko savā dzīve esmu redzējusi, tas ir šausmīgi, ka starp sievietēm ir kaut kāda konkurence. ???
Es piemērām cīnos pret tādam sievietēm, jo nekad neļautu kaut kādai svešai sievietei, izjaukt manu dzīvi tikai dēļ tā iemesla, ka viņa pati nav veiksmīga. ????
Eksperte @ 24.01.2021 00:52
Muļķe. Nevienai sievietei nav jācīnās par vīrieti un otrādi.
Sabiedrības Dāma @ 24.01.2021 01:00
Vīriešiem nekad neesmu skrējusi pakaļ, bet ka citas jauc ģimenes tas nu gan nav smuki. :D
Esmu cīnijusies par darba vietu un par laimīgu ģimenes dzīvi, bet attiecības nekad nav bijušas 1 vietā.
piekritīšu. Netikai douglasā šis pamanāms... nesaprotu tādas sievietes..liekas vienkārši *WTF, neredzi ka aizņemts?* 😅Sabiedrības Dāma @ 23.01.2021 23:34Daudzām sievietēm skauž, ka citas sievietes ir veiksmīgas par viņām tajā pašā darbā,attiecībās , ģimenē u.c lietās , viņas grib iznīcināt veiksmīgās un ieņemt viņu vietas, tās pašas douglas konsultantes vēlas klientēm atņemt puišus/vīrus esmu manijusi, ka dažas konsultantes, ka mušas pielien pie vīriešiem kuri ir atnākuši ar otro pusi, tad sākas ka nejauši nokrīt, kaut kādas preces un pieliecās, lai vecis varētu redzēt viņas dibenu, daudz ko savā dzīve esmu redzējusi, tas ir šausmīgi, ka starp sievietēm ir kaut kāda konkurence. ???
Es piemērām cīnos pret tādam sievietēm, jo nekad neļautu kaut kādai svešai sievietei, izjaukt manu dzīvi tikai dēļ tā iemesla, ka viņa pati nav veiksmīga. ????
Laylla @ 24.01.2021 01:23piekritīšu. Netikai douglasā šis pamanāms... nesaprotu tādas sievietes..liekas vienkārši *WTF, neredzi ka aizņemts?* ?