GhostGG
“Blackpill paliek nemierīgs un dusmīgs. Super, viss strādā kā ietcerēts.”
Tu tā mēģini sevi pārliecināt/mierināt?
“Nu nemānies tak, ja jau nejustu negatīvas emocijas, tad nebūtu vairākas reizes jācenšās pārliecināt citus par savu izdomāto, kā tu saki, "reālismu". Esi pieņemis par dzīves patiesību, bet tomēr centies citus pārliecināt sludinot savu "dzīves patiesību" un vēl uzmet lūpu, kā mazs bērns, ka citiem ir pilnīgi pretēja pieredze.”
Neizplati melus! Vienīgais cilvēks, kuru es esmu centies apgaismot ir tas naivais 19. gadus jaunais zēns, kurā es daļēji saskatu sevi jaunībā un kurš, ja neieklausīsies manos padomos, tāpat kā es veltīgi iztērēs lielu daļu paša vērtīgākā resursa – laika vai, tāpat kā tu, savos 30 turpinās ticēt laumiņām. Visas pārējās sarakstes bija vienkārši dalīšanās savās sajūtās un pieredzē.
“Tas tiešām ir "labs" arguments. Sorry draudziņ, bet arguments ar "man liekas" būs par maz.” Ja tu vārdos “Man liekas" saskatīji argumentu, tad tev tur jau būs nepieciešama kāda speciālista palīdzība. Arguments ir tas, ka tu raksti šajā forumā (turklāt izmantojot sieviešu kaunināšanas frāzes) un tas, ka tu neesi ne 8, ne 9, ne 10. Lūk, tas ir arguments!
“Ja tu saki, ka tas ir nožēlojami,” Nekur neesmu teicis, ka tas ir nožēlojami. Tu vienkārši kaut ko izdomā un pēc tam mēģini mani par to apvainot. Ja es, piemēram, pateiktu es neatbalstu feminismu, tu uzreiz, droši vien, apgalvotu, ka es ienīstu sievietes.
“tad kā tu nosauktu, to ka tu nāc sieviešu forumā un fano par top vīriešiem (pagaidām tu esi vienīgais, kas to dara), čīksti un ņaudi, ka pieeja pie seiviešu kājstarpes tev ir liegta un neviena tev nedod?”
Tu vispār kādreiz arī lasi, ko es rakstu vai tikai uz vietas kaut ko izdomā? Jūtu, ka šī diskusija paliek ļoti neproduktīva, tā ka pēc tādiem nepamatotiem apgalvojumiem no tavas puses neredzu vairs jēgu tev atbildēt. Man nekas vairs nav liegts. Taisnību sakot, es jau tagad domāju, par to, kā man maigāk atraidīt divas 30g. sievietes, kuras “sit man kanti”. Ja viņas to pašu būtu darījušas savos 20, tad starp mums, ticamākais, būtu kaut kas arī izveidojies, bet…
“🥱 Varbūt ir vērts padomāt orientācijas maiņu, tev tak tie "top vīrieši" dzīvo galvā 24/7 "rent free", ko zini, varbūt arī pats tiksi, kā tu saki, pie "Ričarda" :P
Domāju, ka tev pašam vajadzētu apsvērt tādu opciju, jo šī ir jau otrā reize, kad tu runā sieviešu frāzēm.
“Kārtējais "bēdu māsas" stāsts. Neesi tu unikāls, visiem mums ir bijuši smagi posmi dzīvē, tikai nez kāpēc, citi spēj sevi savākt sevi rokās, nevis atmest visam ar roku un pievērties kaut kādām sektām, kur galvenais sauklis ir - "citiem ir, man nav"
Nesaprotu, kas manis rakstītajā tevi tā aizskāra. Tas, ka tev nav seksuālās partneres? Tici man – tu arī neesi unikāls šajā ziņā.
“Tavs lūgums tiek laipni noraidīts, sieviešu frāžu ekspert.” Vīrietis, kurš lepojas ar to, ka runā sieviešu frāzēm. Ļauj es tev aplaudēšu!
“Jums ir arī savs karogs?” Kad beigsi ticēt laumiņām, tad pats uzzināsi atbildi uz šo jautājumu.
Paldies visiem par uzmanību! Ceru, ka KaiXerro izlasīs šo visu un izdarīs pareizos secinājumus!