Sveiki! 😜
Šis topiks vairāk vai mazāk, bet tiek vērsts uz meitenēm, kuras ir brīvas un labprāt vēlētos iepazīties. Es protams nesaku, ka mums ir jālec attiecībās, bet es labprāt gribētu iepazīt brīvu meiteni līdz 30. Cilvēku ar ambīcijām, daudzpusīgu dzīves skatījumu, radošu personību. Lieki un daudz neizpaudīšos, bet būtu pagodināts, ka vismaz viena vēstule ieripos man pastkastītē. Gribu, lai TU izpaudies par to kāda esi, cienīšu labu komunikāciju, patiesumu un abpusēju sapratni.
Nu runājot nedaudz par sevīm, tad esmu pilnīgi vienkāršs jaunietis. Nedaudz noslēpumains, bet pēc dabas atklāts. Domāju, ka būtu pēdējais laiks atrast otru pusīti ar kuru varētu veidot nopietnas attiecības. Patīk bērni, bet otru pusīti vēlētos bez tiem. Tie nav protams aizspriedumi, bet gribētu radīt un parūpēties par saviem pēcnācējiem. Īpaši daudz kaitīgo ieradumu man nav, bet pilnīgi ideāls es protams neesmu.
Ja mēs ieciklēsimies attālumam, naudas maka biezumam, izskatam un visām tām nepilnībām, tad mums visticamāk nekas nebūs lemts. Es gribu, lai mani iepazīst un novērtē kā cilvēku, kā personību. Nesaku, ka esmu neglīts, bet man ir svarīga iekšējā pasaule un uz to gribētu palūkoties arī Tev, kas Tev ir primārs, kas Tev notiek tur, vizuāli mēs visi esam dažādi. Augumā esmu nedaudz zem 1.90! Tu noteikti vari būt arī maza auguma, tā noteikti nav problēma, bet galvenais pilngadība.
Neko daudz un lieku nerunāšu, bet gaidīšu kādu vēstuli! Uz drīzu satikšanos, Jūsu noslēpumainais ''Denijs''
p.s. Tie kas grib izteikt kaut kādas negācijas, par manu pieeju šeit šādi iepazīties vai kādas citas replikas, iesaku tās paturēt pie sevis, esam taču pieauguši cilvēki. Paldies par sapratni!