Kā nolēmāt par labu trešajam mazulim?

Reitings 21
Reģ: 12.04.2013
Sveikas!
Intereses pēc nolēmu uzsākt šādu sarunu.
Kā nolemāt par labu 3 mazulim? Plānojāt vai tā teikt pārsteiguma bēbis?
16.01.2021 15:41 |

Reitings 209
Reģ: 30.01.2022
Vai ne...Kritiski ieteiktu apskatīties,cik procentuāli daudziem ir tas atbalsts un iespēja zvanīt brāļiem/māsām jebkurā nakts stundā.Lielākoties tā ir bērnībā/jaunībā samocītas attiecības un pieaugot,tik cik inteliģence ļauj,pieklājīgas attiecības.Ja ir bērni,tad pavērojiet savus radus-visi turas kopā un uzspiež viens otru,līdz mazie izaug un tad arī brāļi un māsas beidz tikties.Man ir milzīga saime,bet tuvākas man ir pat māsīcas vai draudzenes,vīram arī draugi ne asinsradinieki,tāpēc dzemdējiet bērnus tikai un vienīgi sev,jo ja jūs paši būsiet tuvi saviem bērniem,nevis cerēsiet ka kāds jūsu vietā viņus izklaidēs un auklēs(vecākie bērni) tad nekāds tukšums viņiem nebūs.Agrāk jā,bija laiki kad cilvēki dzîvoja viens no otra kilometriem,bet tagad tik daudz opciju bērniem socializēties un tikties,nu nevajag bērnudārzu mājās,lai it kā iedotu vienu,bet liegtu visu ko nevar nodrošināt tam bērnu baram.Sorī,bet tie fanātiskie ,,gribu 4 bērnus jo pati biju viena,gribu lielu saimi" man uzreiz atsit vecākus un gribas kliegt AR VIENU TIECIET GALĀ.Bērni nav lēmums kuru jāpieņem balstoties uz ilūzijām vai emocijām jo no jūsu miesas izaugs pavisam citādi cilvēki,kuri visticamāk jūsu ilūziju ne tikai neturpinās un nepiepildīs,bet vēl noliegs un protestēs pret to.
04.05.2022 09:57 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
AneteKlausās @ 03.05.2022 23:08
Ja Tava mamma nožēlo ka nav trešā,tad būs/ir labākā ome.Tās kurām savu gana un nespēj pat 50 gados atjēgties,izdarīs visu,bet ne pieskatīs kad viņi super mazi.Vismaz mana,kurai 18 bija pirmais un 45 pēdējais,uzreiz visiem pateica,ka aukle nebūs bet visiem pie viņas jābrauc,savukārt vīra mamma kurai viens bērns,neuzbāzīgi palīdz ar pilnīgi visu,tomēr tā kā ,,nepazuda"savos bērnos,dzīvo arī savu dzīvi un ļauj mums elpot.Tā ka es aizvien palieku pie tā ka ar bērniem mazāk ir vairāk.??Tiik daudz sadrukāju,ko pati autore izlēma??
yes, taisnība. Viņa tiešām ir laba ome. :)
04.05.2022 14:47 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Tas ir tik individuāli. Citam ar 1 bērnu būs par daudz, citam 5 tieši laikā. Cits nevarēs pamatskolu pabeigt, kāds pabeigs 3 maģistrus. Katram tie resursi ir tik, cik ir. Un pie resursiem nedomāju tikai naudu, bet arī izturību, otras pusītes iesaisti, ģimenes iesaisti, emocionālo varēšanu utt.
To nevar tā salīdzināt. Pati autore labāk zina, ko reāli var nest.
04.05.2022 15:00 |

Reitings 1821
Reģ: 27.04.2022
Ziema @ 03.05.2022 16:26
Man ir tikkai viena meitiņa peciņa,kad piedzima sākumā domāju ka vēlēšos vel bērniņus nākotnē,nu vismaz 2,3 lai būtu forši. Laikam ejot,es sapratu cik patiesībā tas ir grūti visādos aspektos un nolēmu ka man vairs nebūs neviens mazulītis. Meitiņa izauga un priecājos par savu lēmumu. Bet es vienmēr esmu domājusi ,par to kāpēc sievietes grib daudz bērniņus?!! Kas ir tā maģija kapec gribas? Tīri manas domas,ceru nevienu neaizvainot. :)

Tāpēc ,ka cilvēkiem ir lielum mānija! Tāpat kā pēc vienas jaunas kleitas vajag nākamo!
05.05.2022 01:44 |

Reitings 168
Reģ: 26.08.2015
Wordrobe666 @ 05.05.2022 01:44

Tāpēc ,ka cilvēkiem ir lielum mānija! Tāpat kā pēc vienas jaunas kleitas vajag nākamo!

No pieredzes - ar 1 bērnu ir grūtāk, kā ar diviem. Kad viņi ir divi, tad paši savā starpā spēlējas. Ja tikai viens, tad spēlēsies tikai ar vecākiem un brīvie brīži pašiem būs mazāk. Ar trijiem un vairāk noteikti tas pats stāsts, tikai vajag vairāk naudu un lielāku dzīvojamo platību. Jebkurā gadījumā latviešiem agrāk bieži bija 3 - 8 bērni un tie, kas nenomira no slimībām bērnībā, izauga.
Ja ir gribēšana pēc trešā bērniņa un materiālās vērtības nav pirmajā vietā, noteikti var mēģināt. Finanisālais stāvoklis uz laiku pasliktināsies (kamēr abi vecāki varēs sākt strādāt), bet tās ir pārejošas grūtības.
05.05.2022 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits