Sveikas forumnieces! man ir jautājumi jums, kādas zīmola saulesbrilles jūs izmantojat? kādam briļļu dizainam dodat priekšrocību? un kāda cenu kategorija iekļaujaties pērkot saulesbrilles? gaidu jūsu atbildes :) 🎀
Lai cik ļoti gribētos kādas tā teikt dārgākas un arī labākas saulesbrilles, es vienmēr nopērku kaut kādas h&m vai sinsay pa pāris eiro, jo zinu,ka es viņas nesaudzēšu, iemetišu somā, uzsedišos virsū, zinu,ka ātri saplīsīs un pirkšu jaunas atkal, tāpēc nekad nepērku neko fancy.
Piekrītu blacke, es parasti arī nopērku dārgākas, bet zinu, ka tās tāpat ir uz vienu sezonu. Šogad vasarā ņemšu viduvējas, lai nav žēl. No h&m utml., veikaliem manām acīm nepatīk tie stikliņi, ātri acis nogurst, nezinu vai tie stikliem ir diža atšķirība, bet labāk ir.
Šobrīd man ir 2 - Tom Ford un YSL. Parasti nopērku par 200-300 eur, bet arī lietoju brilles vismaz 2-3 gadus, man neapnīk un lietoju saudzīgi. Ja brilles vēl pietiekami labā stāvoklī pēc tam, kad vairs negribās vilkt, vēl sanāk "atsist" daļu ieguldītās naudas, tās pārdodot :) Tā es par savām Fendi brillēm ebay saņēmu 150 eur atpakaļ.
Lietoju gan parasto zīmolu un luksusa sigmenta saulesbrilles , man ir brilles no gucci, saint laurent , D&G, visas brilles pirktu par labām atlaidēm, jo baigi necēlās roka maksāt par brillēm 400-600 eur , jo visu luksus optiku ražo tas pats Ray ban. :D