blacke @ 07.01.2021 11:06
Ta nekas, ka astoņos, trijos naktī ja spēlētu, varētu saukt policiju. Saprotams,ka nav forši,man vienu laiku bija suns zem logiem,kas rēja 24/7 un biju bezspēcīga, jo tas bija suns un kaimiņi izvēlējās viņu turēt zem maniem logiem. Šeit vai nu tu vari mēgināt vēl un vēl normāli runāt, vai.. arī būt riebīga un darīt pretī viņiem traucējošas lietas, tiesa gan,ka tas neko nepanāks tāpat.
Neko tu vairs nevari saukt.
"Rīgas pašvaldības policija: Pēc ST sprieduma sodīt par trokšņošanu nevaram."
Jau kādus 2-3 gadus, satversmes tiesa ir lēmusi ka tu vari savā īpašumā trokšņot, jo ja tev to liedz, tad tev aizliedz pilnvērtīgi izmantot savu īpašumu. Tādēļ satversmes tiesa atcēla to mēsla sodu
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/par-troksnosanu-skalus-kaiminus-riga-vairs-nesoda-bet-var-sakt-lietu-par-huliganismu.a331255/
2019. gada raksts, kad sauca policiju bet sodīt nevar.
"Taču Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis atgādināja, ka nu jau vairākus gadus Rīgas domes saistošajos noteikumos ierobežojums trokšņot pēc pulksten 23.00 vakarā nav, jo to atcēla Satversmes tiesa."
Pirmajā reizē tevi pabrīdina, bet tu vari nevērt durvis vaļa, teoretiski nesaņemot brīdinājumu un visu nakti kaut vai ballēt, tāda prakse ir pielietota jau vairākas ballītes, ka durvis vienkārši netiek vērtas vaļā un policija pat huligānismu nevar izrakstīt, jo nav bijis pirmais brīdinājums.
Cilvēki kas zin likumus, nekad netiks sodīti vai māces tos apiet, tādēļ meitenīt samierinies, vai nu pērc savu privātmāju, vai nedod dievs es būšu tev kaimiņš, jo es piemēram, gacho, mesu, bermudu divstūri lieku jau 7 no rīta.