Mocheato @ 31.12.2020 13:03Tavs posts - kārtējā provokācija iekš lilit.lv?
Brīnos, kā admini vēl tevi nav nobloķējuši, trolli.
Ej labāk sēdi Delfos un sarunājies ar sev līdzīgi domājošajiem, nevis piesārņo ar savu murgu normālu sieviešu forumu.
Doublechoco @ 31.12.2020 14:04Mocheato, man admini uzrakstīja ka manis minētie iemesli - trollings, rupjības, provokācijas, mudināšana pārkāpt likumu - nav iemesli, lai dzēstu profilu.
Katz @ 31.12.2020 15:53Arī biju nosūdzējusi pieminot vairākus iemeslus, uz ko man atbildēja, ka palūdza jaunskungam izmantot pieklājīgāku valodu. Gan jau vēl izpelnīsies iemeslu, šādi profili ātri vien atrod ceļu uz nobanošanu.
TheOatMeal @ 31.12.2020 16:09Vārda brīvība un viedokļa izteikšana beidzas tur, kur sākas līdzcilvēku aizskaršana, mudināšana uz likuma pārkāpšanu... Man arī ir tiesības nebūt aizskartai.
Forumam vajadzētu filtrēt lietu, nevis izlikties, ka tiesības ir tikai tiem, kam Dieviņš takta izjūtu nav devis.
miss99 @ 31.12.2020 20:15Administrācijai acīmredzami patīk šāda veida profili, meitenes cepjas,notiek darbība ?
1) nav skaidri redzams
2) tas ir viedoklis, kā arī tavs ieraksts ir viedoklis
3) tāda veida cenzūra šeit nav, protams, izskatījām ierakstu jau sākumā.
Īpaši šajā situācijā iesaku novērtēt cilvēka vārda un domu brīvību!
bet tu formulē, ka Tev lielas, ka būtu labi, ja būtu masu spridzināšana. Domāt var jebko,Tu tikai izsaki savu viedokli, tas nav aicinajums, kūdīšana. Viss atkarīgs, kā Tu to pasniedz 😊Eksperte @ 01.01.2021 01:44Ja es uztaisīšu rakstu mudinot uz masu spridzināšanu, arī tas būs mans viedoklis? ?