Krista345 @ 30.12.2020 21:32Ok ,super . Liels par par atbildi un viedokli.
Paskatīšos un papētīšu sīkāk ??
Katz @ 30.12.2020 21:47https://www.google.com/docs/about/ šeit, un sanāk ļoti ērti + rakstot darbus nav bailīgi, ka kkas izdzēsīsies vai nesaglabāsies.
Eksperte @ 30.12.2020 21:53Es nedomāju, ka šeit ir pareizā vieta kur taujāt. Labāk prasīt vīrietim. Tie tomēr labāk izprot tehnoloģijas.
C00L Dzipsy @ 30.12.2020 21:59
Ļoti nepareizs uzskats.. strādāju IT nozarē, sievietes daaaaaaaaaaaaaaaaudz zin, pārzin un reizēm pat vairāk nekā vīrieši.. kā arī, šī profesija sievietēm paliek ar vien aktuālāka..
Šādi stereotipi, ka vīrieši pārzin tehniku labāk ir nepareizi..
Es nedomāju, ka šeit ir pareizā vieta kur taujāt. Labāk prasīt vīrietim. Tie tomēr labāk izprot tehnoloģijas
Kiskismau @ 31.12.2020 09:10
Wow?
Mhm, es nestrādāju tajā nozarē, bet zinu vairāk par datoriem nekā IT speciālists manā darbā. Vīrietis. Pati visu salabotu, ja vien nebūtu uzlikta admin piekļuve un bez paroles neko nevar izdarīt.
Firmai nav nozīmes. Jāskatās procesors un atmiņa. Neiesaku pirkt no 1a,jo bieži tur pārdod kā jaunus datorus lietotus.
Augstskolas tagad nodrošina Microsoft 365. Tad nemaz nevaig pašai pirkt. Obligāti ņem lai iekšā ir arī SSD,citādāk būs lēns.
Bez zoss tu esi. Firmai ir liela nozīme. Katrai ir savi niķi un stiķi