sla @ 30.12.2020 00:09Paies svētki un nomierināsies. Vienkārši cilvēkiem svarīgāk ir socializācija un nosvinēt svētkus. Nesaprotu, kapēc jāaprunā tie cilvēki. Tie ir jauni cilvēki, tapēc saprotams, vajag izbaudīt dzīvi, tikties ar cilvēkiem.
miss99 @ 30.12.2020 01:56
Bet ko darīt tiem, kuriem tādu cilvēku dēļ saslimt radinieki, mīļie cilvēki,draugi? Vienkārši samierināties un nomierināties?
Paies svētki un nomierināsies. Vienkārši cilvēkiem svarīgāk ir socializācija un nosvinēt svētkus. Nesaprotu, kapēc jāaprunā tie cilvēki. Tie ir jauni cilvēki, tapēc saprotams, vajag izbaudīt dzīvi, tikties ar cilvēkiem.
Tie ir jauni cilvēki, tapēc saprotams, vajag izbaudīt dzīvi, tikties ar cilvēkiem.
Amandaria @ 30.12.2020 10:23Ar draugiem izīrējam dzīvoklī Rīgas centrā un laikam būtība sanāk, ka nevaram atrasties dzīvoklī kopā, ja neesam tur visi deklarēti? Laikam nepieciešams pārdeklarēties steidzami
Mocheato @ 30.12.2020 10:53Mūsu ģimeni šitas vispār neietekmē.
Ne mēs ar vīru vazājāmies apkārt pēc 22.00 pirms covid, ne tagad to darām. Šajā laikā vienmēr esam mājās un sen jau guļam.
Sūdīgi tiem, kas bez ballītēm dzīvot nevar un čupojās. Un tie ir jaunieši, to es spriežu pēc tā, ka mums zem logiem tēju katru nakti pusaudžu bari ballējas.
Mēs vispār esam dzīvi pārkārtojuši tā, ka, veikalos neejam vispār.
Pārtika e-rimi,ar piegādi uz mājām.
Saimniecības preces - drogas.lv
Aptiekas preces - azeta.lv
Saziņa ar tuvajiem caur zoom, whattapp video call.
Tagad tādi laiki, neko darīt.
Visi visu iesaka sūtīt internetā, bet visi laikam aizmirst, ka katrā veikalā ir arī piegādes maksa. Pakomāti vai kurjeri. Visur tik pa 3-6€ par piegādi. Diezko izdevīgi tas beigās nesanāk! Tad lai šajā grūtajā laikā izveido, ja ne bezmaksas piegādi, tad vismaz 50% atlaidi piegādei.
Vēl arī tas, ko es pamanīju no savas pieredzes - gāju uz grāmatnīcu nopirkt grāmatu, bet bija jau pieņemti tie jaunie ierobežojumi par precēm. Pārdevēja man tur pat grāmatnīcā uz vietas izveidoja itkā internetā veiktu pasūtījumu.
izturēs un nenoplīsīs esošās drēbes.