Tu esi super!😅C00L Dzipsy @ 28.12.2020 21:14Jēzus māte!!!
Jūsu kāpņutelpā ir bijis ļaunais naudas bubulis, kurš jums uzlicis lāstu... ? piecas dienas pēc kārtas jums tagad katru dienu tiks atstāti piecīši atslēgas caurumā..
To steidzami vajag apturēt.. mana vecāmāte tādos gadījumos vienmēr skrēja uzreiz uz veikalu un pa visu naudu pirka brandvīnu, tad skrēja mājās un apslacīja ārdurvis... bet tas jāpaspēj izdarīt līdz šodienas pusnaktij, savādāk piecas dienas saņemsiet piecīšus atslēgas caurumā.. ?
Linda Supe @ 28.12.2020 21:52Tu esi super!?
jā, katrā ziņa no naudas tikām vaļā, jo neomulīgi palika. Kādreiz atceros, ka pārbaudija vai kāda dzīvo ar sērkociņiem, diez vai tagad to dara ar piecīšiem🤦🏼♀️C00L Dzipsy @ 28.12.2020 21:55
Uztver to visu vieglāk!
Parasti šādām izdarībām ir kāds loģisks izskaidrojums.
Piemēram, kāda persona bija kādam parādā piecus eiro, sajauca stāvus un ielika nepareizajā durvju caurumā.. vai kāds bija tādā hlamā, sajauca piecus eiro ar atslēgām un ne tajā stāvā gribēja durvis atslēgt..
tādu domu apsvērām, bet kurš- KURŠ, atdotu piecīti, es atrast neko nedomājot paņemtu, ko zinu kuram izkritis. No naudas jau atbrīvojāmies, var jau būt, ka parasts piecītis un nav tur ko vairs fantazēt, bet nu... uhhh.Katz @ 28.12.2020 22:25Moš jums pie durvīm bija izkritis piečuks un kāds labsirdīgs garāmgājējs iestuķējā atpakaļ atslēgas caurumā, tikpat labi Tavam vīram izkrita no rīta!
Elisa_M @ 28.12.2020 22:43Man pašai vienreiz tā bija. ? Ar draugiem braucām uz balli, ieliku kabatā 10 eiro skaidrā naudā ar domu nopirkt kaut ko ēdamu, dzeramu, rezervei, ja nevar maksāt ar karti. Pulciņā pļāpājam un redzu uz zemes sarullētus 10 eiro (tie tur diezgan ilgi stāvēja), domāju, ai, neņemšu, varbūt tas, kam izkrita, attapsies un paņems. Paņēma pusis no mūsu bariņa un tajā brīdī es sapratu, ka tie ir mani.