Biju jauna un naiva, tikko uzsākusi savas pirmās nopietnās attiecības. Trīs mēnešus pēc tam, kad jau bijām uzsākuši kopdzīvi, kādā jaukā rītā no puiša saņēmu sms: "Viss cauri. Lai līdz vakaram tevis dzīvoklī vairs nebūtu." Viņš bija tik gļēvs, ka pat nepacēla klausuli, kad centos viņu sazvanīt, nemaz nerunājot par to, lai pateiktu man šo visu acīs (par šķiršanās iemeslu kalpoja tas, ka bija saticis citu). Lieki piebilst, ka biju no citas pilsētas, kura atradās gandrīz 2 stundu brauciena attālumā no Rīgas. Nu, ko. Noraudājusies pa savu pēdējo naudu izsaucu taksi, ņēmu rokās savu mugursomu, savas 4 somas ar mantām, ar taksi aizbraucu līdz Zasulauka stacijai. Paldies nepazīstamiem cilvēkiem, kuri palīdzēja man ar visu lielo mantu kaudzi iekļūt vilcienā, jo pati fiziski vairs nespēju tās somas pacelt. Long story short - pēc pāris mēnešiem es, noticējusi saldiem vārdiem, atkal atsāku attiecības ar to pašu puisi, kurš lūdza piedošanu, dievojoties, ka nožēlojot. Kā jau teicu - bija jauna un naiva, tāpēc nolēmu dot otru iespēju. Atkal sākām dzīvot kopā, sākumā viss bija labi, bet ar laiku atkal jutu atsvešināšanos no puiša puses, ļoti reti kaut kur devāmies kopā, atkal sākās ballītes un pasēdēšanas uz kurām netiku aicināta, atkal jutos pamesta un viena. Tā sagadījās, ka tajā laikā iepazinos ar savas draudzenes dzīvokļa biedru un sapratu, ka pret viņu sāku just ko vairāk. Negribēju būt tā, kura sāk otru cilvēku krāpt aiz muguras, tāpēc esošajam draugam pateicu, ka viss beidzies un ka izvācos. Pēc tam ilgi jo ilgi no viņa saņēmu īsziņas. Sākumā ar draudiem, pēc tam ar raudāšanu, vēl pēc tam ar draudēšanu, ka viņš izdarīs pašnāvību, jo esmu sabojājusi viņa dzīvi un ka dzīvei vairs neesot jēgas. Uz to visu atbildēju ļoti īsi un lakoniski: "Tagad tu jūti kā sāp tad, kad tevi pamet."
Manā gadījumā tā nebija plānota atriebība, taču tā dzīvē viss sagrozījās, ka pat īsti negribot nodarīju tam cilvēkam to pašu, ko viņš reiz bija nodarījis man.