Sveiki!
Vēlos dzirdēt jūsu pieredzi Latvijas kebabnīcās. Kurā bijis visgardāk, kuru ieteiktu neapmeklēt(slikto pieredzi) utt.
Personīgi man no visiem, kur esmu ēdusi, gardākais liekas Cēsu Vecpilsētas kebabs. Pat vidējais ir tik liels un sātīgs, ka galā knapi tikt. Ļoti mājīga atmosfēra, vienmēr smaidīgi un laipni darbinieki. Un ļoooti gards kebabs tā mērcīte iekšā vienkārši fantastiska. Arī pasūtot neiebilst, ja vēlos kādu sastāvdaļu izņemt, kas neiet pie sirds(manā gadījumā sīpoli)
Nobeigumā vēlos dzirdēt jūsu viedokli- esat kādreiz mājās gatavojušas pašas? Kā gatavojāt, kādu mērcīti izmantojāt utt!? Receptītes studijā, lūdzu!