isuma.
tiekamies nedaudz, visu nov. viss bija un bla bla bla, kaisle mums vienam pret otru ir mezoniga, seks vairakas x diena un lidz saule sak aust. patik man vins nenromali, zinu ka vinam ari, bet isti nevaru saprast vai grib kko nopeitnu. vins ir bad guy. nu tā ka totally (zālīte, brīvdomātājs). Es pareizā, kārtīgā.
bet. bļin, es nofeiloju? vienu ritu (7dien) sezam parka (pazistami un intimas attiecibas bija ari pirms 3 gadiem) un man tāda pati vīzija bija jau pirms 3 gadiem, tikai ka sezam vakarā, vasarā zālītē un baudam vakaru. kr4 es vinam to uzrakstiju nakamaja diena, jo pateikt nesanemos, jo man likās un liekas, ka esmu viņu aizbidejusi tjipa re tā ir zīme un mums jābūt kopā. uz ko vins man nav atbildejis jau 3 dienas.
man vins patika visus sos 3 gadus, es biju prom no valsts, vins ari. abiem 30, esmu vinam teikusi, ka man vins patik. nekad nerakstu pirmā, gaidu, kad pirmais uzrakstis, jo nebusu ta kas skrien pakaļ, bet no otras puses apzinos, ka mums kopa ir labi un ar to pietiek, vrb tikai viņam.
rokas niez uzrakstit kko, bet negribu. un nezinu kad un ko lai uzraksta