Srsly? Tu ceri uz uguņošanu? Es drīzāk cerēju, ka saprātīgi cilvēki beidzot atmetīs šo pretīgo tradīciju. Piesārņot Māti Dabu un biedēt dzīvniekus nav cool. Turklāt, ar situāciju, kas notiek pasaulē un valstī, uguņošanai paredzētos līdzekļus varētu iztērēt daudz lietderīgāk.Elisa_M @ 21.11.2020 10:33Jaunā gada atzīmēšanā nekas nemainīsies, agrāk tas bija vienatnē, tagad kopā ar draugu. Cerams, ka vietējās mazpilsētas dome būs sarūpējusi uguņošanu, šogad nez kāpēc gribētu paskatīties, lai gan agrāk tas nav interesējis. Vairāk ir žēl par Ziemassvētkiem, parasti sanākam kopā trīs mājsaimniecības, katrā pa diviem cilvēkiem, šogad laikam tas atkritīs, neticu, ka ierobežojumi līdz tam mazināsies.
Srsly? Tu ceri uz uguņošanu? Es drīzāk cerēju, ka saprātīgi cilvēki beidzot atmetīs šo pretīgo tradīciju. Piesārņot Māti Dabu un biedēt dzīvniekus nav cool. Turklāt, ar situāciju, kas notiek pasaulē un valstī, uguņošanai paredzētos līdzekļus varētu iztērēt daudz lietderīgāk.
uguņošanai paredzētos līdzekļus varētu iztērēt daudz lietderīgāk.
Es drīzāk cerēju, ka saprātīgi cilvēki beidzot atmetīs šo pretīgo tradīciju.
Kiskismau @ 21.11.2020 11:52
+++ tieši tā. Vēl nelietderīgāku un absurdāku veidu kā izmest naudu nekurienē neesmu redzējusi.