Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Igaunijas brauciens covid laikā

Reitings 54
Reģ: 06.04.2020
Sveikas. Varbūt jūs varat padalīties, kuras ir pēdējās nedēlas laikā braukušas uz Igauniju? Cik lasīju, tad jāveic tests covida pirms iebraukšanas, bet nav ja ir kādas darba darīšanas vai kas cits. Kā to pārbauda? Vai tur kāds to visu kontrolē vai īsti nē?
12.11.2020 16:20 |

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Sveika. Esmu students Tallinā. Par testu nemācēšu teikt, bet ja mācies Igaunijā, vari uzrādīt apliecinošu dokumentu,tad var braukt.
Šis ir no mājaslapas,kur informācija ir mainīta pēdejo reiz 8.11.
No 19. oktobra personām, kuras ierodas Igaunijā no Latvijas, Lietuvas un Somijas nebūs jāievēro pašizolācija, ja:
48 stundu laikā pirms ierašanās Igaunijā tiks veikts negatīvs Covid-19 tests;
Persona ierodas Igaunijā, lai strādātu, šķērsotu valsti tranzītā, iegūtu izglītību, saņemtu veselības aprūpes pakalpojumu vai neatliekamu ģimenes apstākļu dēļ (šajos gadījumos tests nav jāveic).
Šobrīd šķērsoju robežu un braucot uz Latviju jāievēro 10 dienu pašizolācija.
Par kontroli, braucot uz Igauniju, šobrīd nekā nav un neviens īsti neko neprasa.
12.11.2020 18:21 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Par kontroli, braucot uz Igauniju, šobrīd nekā nav un neviens īsti neko neprasa.

Tad jau sanāk, ka neviens īsti nevar pārbaudīt, vai ievēro pašizolāciju?
13.11.2020 12:56 |

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Nu, vismaz braucot ar autobusu nekas nebija jāpilda. Bet atpakaļ covidpass,kur man automātiski atnāca e - pastā ziņa, ka 10 dienu pašizolācija. Tā ka, nav tāpat baig izdevīg braukt. Nosēdēšu savas 10 dienas Lv un braukšu atpakaļ uz skolu. 😀 bet Igaunijā šodien 250 saslimušo...
13.11.2020 13:58 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
pagājušajā nedēļā biju, aizbraucu līdz tuvējai pilsētai un neviens ne apturēja neko. nekāds covid pass man nav un man nevajag tādu. sms pa to covid atnāca jau sen, jo dzīvoju netālu no robežas un šad tad ir igauņu zona. netaisos nekādu passizolaciju ievērot, smiekli nāk pa tiem murgiem
13.11.2020 15:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits